|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Mali cinkaroši
21.1.2009 11:05:02   
božica
Jućer došli po Viki u vrtič
a mali pajdaš iz grupe je pošarao po stolu..i dođe teta do njega da kaj je to napravio mora sjesti bla bla..kao to već ide.
a veli ovaj drugi mali koje bio sa njim..teta teta tu je pošaraouser posted image user posted image

al su slatki kad tak spontano cinkaju

s koliko godina će bit jedan za druga ili jedan protiv drugoga svjesno

idem micat rit...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Mali cinkaroši
21.1.2009 11:09:44   
tikica_69
Moj stariji ne bi druknuo ni da ga mucis, a mladji je ko baba s placa user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2
21.1.2009 11:11:31   
Florijan Jakov
da, smiješni su... a FJ se nakad tak "izlaže".... tipa dođemo mm ili ja doma pa pitamo kaj ste radili, a on svakaj napriča a niš istina user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
21.1.2009 11:50:03   
tiha
ajoj slatke su mi te njihove forice.....o i denissa na brzaka zna smislit....npr. u ponedjeljak nije isla u vrtic jer je mm zaspao ugasio sat i nastavio spavat ili nije ni zvonio nije bitno. mi se probudili i kazem joj ja...jao srecice zaspali smo danas neces ic u vrtic ostat ces doma. poslje ona prica sa susjedom i kaze joj tata zaspao i bolje da je zaspao da se ja malo odmaram doma----ko neka starica.
dosli mi poslje kod mojih a ona ko prava mama i tata su rekli da vrtic danas neradi i nisu me vodili u vrtic a ja bi bas isla na igranje i kaze ona i tako ti je to kad su mladi mlado ludo.....mi smo pokrepali od smjeha na ono mlado -ludouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 4
21.1.2009 11:52:57   
božica
mlado -ludo
user posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 5
21.1.2009 12:12:41   
tonkica
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Moj mlađi nečak stalno brblja i ponavlja: "jednom davno, kad sam ja bio veliki, imao sam vojsku, ratovali smo" i šta ti ja sve ne znam...
Pa mi je uvijek prevodio Miine brbljarije: sad je rekla da je umorna, sad da je gladna, sad da bi se nosala... Strašan je! user posted image user posted image user posted image

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 6
21.1.2009 13:24:55   
Ruža
Baš sam se nasmijala. Strašni su.user posted image user posted image user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 7
21.1.2009 17:15:58   
Lady3
Ma i moja zna cinkati.pogotovo mom mužu.Neki dan se nisam mogla odlijepiti od kompa i čim je došao s posla rekla mu je;Tata,tata mama je cijeli dan bila za kompjutorom,nije se htjela sa mnom igrati.Baš je mama zjočesta..user posted image Bilo me tak sram,sad pazim da odvojim vrijeme i za igru...A i slatka mi je kad tužaka,sva se uspjeni pogotovo u igri s frendicama.Poslije joj objasnim da nije lijepo cinkati i da to nitko ne voli...A dječja posla...user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!