|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Zamijenska baka ili djed
20.1.2009 21:53:13   
mirna
Kada smo zivjeli u njemackoj puno se pricalo o tome: leihopa, leihoma... To mi se cini tako super ideja: stariji ljudi koji nemaju djece mozejo biti zamijenski djed ili baka djeci koja nema starih roditelja. ne znam tocno kako to funkcionira, ali sigurno je dobro i za stare ljudi i za djecu..

bas mi je zao sto ovdje takvo nesto ne postoji...

ja sam imala nesto slicno kad sam bila mala: stari roditelji su mi umrli, ali zivjeli smo skupa sa starijom zenom koja nije imala djece. Bila mi je kao prava baka...user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Zamijenska baka ili djed
20.1.2009 21:55:08   
tikica_69
Da, zvuci bas interesantno. I u te ljude bi vjerojatno imala vise povjerenja nego u neke studentice koje se nude za cuvati klince ili mladje zene.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2
20.1.2009 21:56:10   
Ruža
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Da, zvuci bas interesantno. I u te ljude bi vjerojatno imala vise povjerenja nego u neke studentice koje se nude za cuvati klince ili mladje zene.

Potpisujem!

Samo luda mama...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
20.1.2009 22:00:27   
tonkica
Slažem se sa svim gore navedenim.

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 4
20.1.2009 22:02:18   
mirna
to u biti nije cuvanje, nego povremeno druzenje.. mislim da djeca imaju neki poseban odnos sa starijim ljudima.. 

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 5
20.1.2009 22:04:41   
tikica_69
Ja mislim da se stariji ljudi mentalno vrate u fazu djetinjstva. Znate onu - kad starci polude. Pa sto su stariji, to se ponasaju kao mala djeca. Mozda je u tome caka user posted image  

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 6
21.1.2009 18:49:35   
svegra
moji bratić i sestrična imaju takve baku i djeda.oni su ih ponekad pričuvali kad su bili mali i za njih su ostali teta i striko.uvijek prisustvuju svim važnijim događajima u njihovom životu i sad se posjećuju iako su oni odrasle osobe  a teta i striko jako stari.mislim da je to jako lijepo

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!