|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kupnja dječje sobe
15.1.2009 19:30:48   
Florijan Jakov
Razmišljamo FJa preseliti u njegovu sobu, ali ju prvo treba opremiti. Trebalo bi što bolje iskorisiti prostor, a u sobi bi trebao biti krevet, dostatna količina ormara, malo polica i puno mjesta za igru. Sad je dilema - kupiti sobu u nekom salonu namještaja ili dati raditi..kakava su vaša iskustva s kupovnim namještajem? Ideja za ukrašavanje zidova, poda i sl. ne manjka, ali namještaj user posted image

FJ JE FRAJER
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kupnja dječje sobe
15.1.2009 19:37:41   
Ruža
Imaš ih zgodnih za kupiti, mislim da ti je isplativije nego raditi. Ima ig dosta i na netu za pogledati.
Ili FJ_a za rukicu i u šetnju salonima, pa neka dečko sam bira!user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 2
15.1.2009 19:39:17   
tikica_69
U Primi sad imas neko snizenje...meni je seka kupila deckima sobu pa se nisam puno mucila...mi smo im stavili plave laminate i zid obojili u plavo

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 3
15.1.2009 20:39:27   
anne
Nama namještaj MM  uglavnom radi. Ispadne barem duplo jeftinije. Sami napravimo nacrt kupimo materijal i stvaranje krene.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 4
15.1.2009 21:18:19   
tonkica
Mi smo baš bili u toj dilemi do prije nekih 10 dana. Prvo je mm tumbao, radio nacrt i smislio super ormar. Otišo u dućan, dobili smo ponudu i ispalo nas je nekih 2800 kn. Znači, samo za materijal.
Ja se onda sjetila još Prime, pa smo otišli tamo pogledat. Našli smo dvokrilni ormar (unutra ima police i za objesit) i komodicu koja ima 2 velike ladice i 2 police. Ta 2 djela koštaju isto oko 2800 kn, mm išo platit, dobio još neki popust i izaći će nas oko 2500 kn. Tak da smo odustali od izrade, naručili i sad krajem mjeseca nam treba doć.
Tak da koliko smo mi istraživali, ne isplati se radit, jer je ovo gotovo jeftinije, a i kvalitetan je ormar koji smo našli.

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 5
15.1.2009 21:32:38   
lelo
Meni su super sobe Flexa, imaju razne mogučnosti slaganja, a i samo se nadopunjuje namještaj.
user posted image  user posted image
http://www.flexa.dk/

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 6
15.1.2009 23:43:21   
tiha
aaaaaaaaaaaa bas je fora lelo! mi vec 3 godine kupujemo djeciju sobuuser posted image ali jednostavno sve mi preskupo a moramo imati puno ormara htjeli bi krevet na kat tocnije onako ugradeno sa ormarima pisacim stolom i kako vec to ide....svasta bi ja a to me kosta 8 tisuca kunauser posted image htjela bi napraviti bas pravi djeciji kutakuser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 7
16.1.2009 10:45:01   
božica
Florijanka napravite nacrt kak želite i odite do gramata ili negdje gdje rade namještaj provjeri i vidi šta ti se isplatiuser posted image
a nabolje maksimalno iskoristivi prostor da idu police u visinuuser posted image
btw mi se spremamo i na taj pothvat uskorouser posted image

anneuser posted image

idem micat rit...

Neposredna veza do poruke: 8
16.1.2009 15:16:07   
Dajana
Mislim da ti se više isplati kupiti gotov namještaj, dakle osnovne stvari. Stolari su jako skupi. A onda mu sobu ti sama urediš s bojama, zgodnim poličicama, i sitnicama, zavjesama koje su povoljne u Ikei.
Izrada kod stolara se isplati tamo gdje ne možeš drugačije već moraš zbog prostora baš po mjeri.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 9
17.1.2009 7:38:46   
Florijan Jakov
boža, bratić mi je stolar, kaj ja nacrtam, on napravi...samo mislim da nas to dođe dosta više nego kupovina gotovoga - pa sam htjel amalo vaša iskustva i mišljenja user posted image

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 10
17.1.2009 13:03:45   
božica
Ako želiš unikat onda je bratićuser posted image
ima i lijepih izbora gotovih sobauser posted image

idem micat rit...

Neposredna veza do poruke: 11
20.7.2015 11:17:53   
evaevita
Mi smo uzeli sobu u opremisidom, i zadovoljni smo. user posted image http://www.opremisidom.net/djecji-namjestaj/djecje-sobe/

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 12
4.1.2016 11:21:58   
LindaLinda
Pozz curke... evo malo gledam neke tekstove na netu i blogove da vidim kako su sve ljuudi uređovali dječje sobice i šta je bitnbo i potrebno, iako većinu znam :) ali da se posavjetujem ubiti :) neke sobice su odlične, baš sam oduševljena ! Mislim da imam inspiraciju da oslikam zidove :) ! Super ! kako ste vi uredili dječju sobicu i ima li vam djete tv u sobi, ja svom ne bi stavljala...:* ! hvala ! :)

(Odgovor članu evaevita)
Neposredna veza do poruke: 13
16.1.2016 10:02:13   
Sunshine28
mi smo ljetos radili sobu za nasu trogodisnju curu, sve kalkulirali i na kraju lijepo otisli u Ikeu i prezadovoljni su.....definitvno najbolji i najprakticniji namjestaj za djecu i odlican omjer cijene i kvalitete....
uzeli smo dva set_a ovih polica sa plasticnim kutijama za igracke:

http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/S89857541/

ima i u drugim bojama kutije, a kada preraste igracke umjesto kutija se u utore stave police (njih naknadano mozes odvojeno kupiti naset_o jeftino, a i napraviti sam)...ludo su prakticne, odlican prostor za skladistenje....

uzeli smo i ovaj produljivi kevet:

http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/90229017/

dok se treci pu bude produljio moze u njemu spavati dok se ne uda user posted image a sada joj je nevjerojatna fora jer na prvoj duljini izgleda kao "mini" krevet za odrasle...

i ovaj ormar:

http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/90111391/

omjer cijena/kvaliteta - neces nigdje bolje naci....a isto kao i krevet, moja cura ga obazova jer izgleda kao "mini" verzija ormara za odrasle.....

uz sve to na djecjem odjelu u Ikei imas jos milijun povoljnih i prakticnih sitnica za savrsenu sobu...mi smo tamo uzeli i zastore, luster u obliku sinca, pa lampu u obliku mjeseca...ma neces pogrijesiti ako barem odes pogledati....

Inace sobu smo uredili u veselom tonu ali iy aviona se vidi da je ya curicu

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 16.1.2016 10:05:33 >

I + G = E & L

(Odgovor članu LindaLinda)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!