|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   društveni vs. prirodoslovni predmeti
3.12.2008 22:18:52   
Florijan Jakov
danas su vrlo popularne društvene znanosti, svi su ekonomisti, političari, pravnici, novinari... rijetko koga zanima bologija, kemije, fizika, metiša i ostale drušvene znanosti.
čemu teže vaša djeca?

FJ JE FRAJER
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: društveni vs. prirodoslovni predmeti
4.12.2008 7:51:00   
sanjalica
mislim da je kod mene još rano pričati o tome... Petar je sad prvi razred.... ima izvrsno pamćenje, lijepo recitira, s druge strane ostaje na naprednijim matematičarima... šta će prevagnuti ne znam...
marko je još malen, za sada vidim da voli sve što zahtjeva rad rukama.... od slaganja puzzli do rezuckanja i slaganja slikica.... vidjet ćemo dalje...

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: društveni vs. prirodoslovni predmeti
26.12.2008 23:08:04   
božica

muž  bi htjeo da se bar jedna bavi muzikomuser posted image user posted image

a za sadad su premale Viki se nalazi i još će se nalaziti al definitvno rad sa rukama rezuckanje u zadnje vrijemeuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu sanjalica)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!