|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   dr. Maja Roje-Novak
6.4.2011 13:46:32   
honeybunch
zanima me ima li itko kakvih iskustava sa spomenutom doktoricom?
šogorica ima bolesno dijete i stupila je u kontakt s njom, ali nešto joj je tu čudno, pa se raspitujemo..

Oblak ne zna zašto se kreće upravo tim smjerom i takvom brzinom. On osjeća poticaj... to je mjesto kamo treba krenuti. Ali nebo zna razloge i uzroke za sve oblake, i ti ćeš saznati, kad se izdigneš dovoljno visoko da vidiš iza horizonta.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: dr. Maja Roje-Novak
6.4.2011 15:06:41   
mamicaa
Imam ja nažalost ne pozitivnoga iskustva, e sada sve ovisi o čemu se radi i od čega boluje vaše dijete ako je od CP nema ga smisla voditi k njoj. Na žalost puno novaca traži za nešto što dobijete na drugim mjestima, kvalitetnije samo što na drugim mjestima nije svaki dan, ja sam se odlučila plačati ono što je od HZZ-ea odobreno, plačati da bi moj miško imao svaki dan a ne 1x tjedno ili 2x mjesečno... i rezultiralo je isplativo...
U svemu tome pogriješka ili manjkavost je učestalosti...nije im dovoljno onoliko koliko država plaća....

(Odgovor članu honeybunch)
Neposredna veza do poruke: 2
6.4.2011 15:17:45   
patka
moj brat je bio kod nje dok su bavila iskljucivo akupunkturama i njemu je super. naime, on je vjecito bio bolestan i kada je dosao do nje i obavio te akupunkture...stvarno ali najstvarnije nije bio vise bolestan...tu i tamo koja mala prehladica...to je bilo prije sigurno 20 godina
sad se ona bavi CP i nemamo iskustva

u Krasu vise ne proizvode slatkise.....sav secer otisao za nasu Tanju (07.11.2010.)

(Odgovor članu mamicaa)
Neposredna veza do poruke: 3
7.4.2011 12:34:45   
honeybunch
radi se o mom nećaku, koji je rođen ranije, sada je 14 mjeseci i još ne hoda, ne sjedi sam i ne koristi se nogama. postoje naznake cp, ali još nije dijagnosticirana. dr. Roje im je rekla da će za 6 mj sigurno prohodati, ali da dolaze bar 3 puta tjedno, a najbolje svaki dan (cijena tretmana 350 kn). no nalaze nije ni pogledala... a i do sada nismo čuli ni jedno dobro iskustvo osim ev ovoga s akupunkturom. no malenom neće raditi akupunkturu nego spominje neke inekcije u glavu. a to mi zvuči onak... brrrr...

Oblak ne zna zašto se kreće upravo tim smjerom i takvom brzinom. On osjeća poticaj... to je mjesto kamo treba krenuti. Ali nebo zna razloge i uzroke za sve oblake, i ti ćeš saznati, kad se izdigneš dovoljno visoko da vidiš iza horizonta.

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 4
20.10.2012 19:21:25   
marija žutić
roditelji smo 13-o godišnjeg djeteta sa dijagnosticiranom multiplom sklerozom.Otkada dijete ide k doktorici stanje joj se poboljšalo.Nema više relapsa i osjeća se super.Doktorica je vrlo pristojna i emotivna,nježna je s djecom (ali i s odraslima)  pruža najbolju moguću njegu.Za doktoricu sve riječi hvale.

Neposredna veza do poruke: 5
20.10.2012 19:31:13   
Anoniman
Hodali smo do mnogih doktora,a na vaše iznenađenje jedino je našem djetetu pomogla doktorica Roja.Vrlo je pristojna i odgovorna.Pristupa djetetu profesionalno i toplo.Gledajući pacijente koji joj dolaze na liječenje u teškome stanju uvidjeli smo da se istim pacjentima stanje popravilo.I svakodnevno gledamo njihovo poboljšanje.dijete nije krumpir,potrebno je puno strpljenja te povjerenje u liječnika i suradnja.

Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Domaće ili neko drugo ime?
moiii

Da li bi rađe djetetu dali domaće ime ili neku pomodnu izvedeneciu koja vrlo često ništa niti ne znači

Domaće ime (karakteristično za naše podnevlje) (50%)

Biblijsko ime (19%)

Moderno, ''in'' ime (31%)

Broj svih glasova: 135

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!