Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: dječje marke-koja je najbolja? 21.1.2009 20:02:46
|
|
|
|
božica
|
pa..Frodo mi je cijena ok i kvaliteta i šlapice frodo i cipelice
|
|
RE: dječje marke-koja je najbolja? 21.1.2009 20:17:13
|
|
|
|
Lady3
|
Ima ih dosta;frodo,ciciban,primo,pinocchio.Sve imaju uložak i zadovoljna sam. A i cijene variraju .Obično uzmem koje su mi lijepe...(a i o lovi)sve ovisi...
|
|
RE: dječje marke-koja je najbolja? 21.1.2009 20:21:01
|
|
|
|
Ruža
|
Obuću još ne mogu reći, za sad smo imali samo oshkosh cipelice, a od odjeće coconut i obaibi koji je malo skuplji ali imaju super stvari.
|
|
RE: dječje marke-koja je najbolja? 21.1.2009 21:10:05
|
|
|
|
mlada mama
|
do sad smo uzimali sta bi nam se svidjelo vecinom ciciban i frodo-obuca,a robica kako kada najzadovoljnija mtč-om i onom markom bali(imamo dvije prekrasne trenerkice)peri deri nikad se nista nije ni skupilo ni razvuklo ni izgubilo boju, neki dan sam bila u chiccovoj trgovini uopce nisam znala da i oni imaju cipelice i robu,kupila sam mu hlace prekrasne i stoje mu fenomenalno do duse malo je skupo,ali odlicne su ja od chicca imam dosta stvari dugo koristim i njihov omeksivac i dezinfekcijski dodatak rublju. i kupila mu u benetonu jaknicu isto smo zadovoljni
|
|
|
|
RE: dječje marke-koja je najbolja? 21.1.2009 23:07:48
|
|
|
|
mirna
|
odjeca H&M, obuca: super fit i geox, ali je cijena da te glava zaboli... zbog toga smo i mi najcesce na cicibanu... ali nije ni losa obuca elefanten (deichmann). frodo jos nismo probali...
|
|
|
|
RE: dječje marke-koja je najbolja? 22.1.2009 7:37:39
|
|
|
|
evanda
|
MTČ....zakon....pravi pamuk, k tome, domaći proizvod
|
|
|
|
RE: dječje marke-koja je najbolja? 22.1.2009 9:24:50
|
|
|
|
Puli
|
odjeca H&M, potpisujem cvijeta je četvrta u familiji koja nosi njihovu robu
|
|
RE: dječje marke-koja je najbolja? 22.1.2009 10:01:30
|
|
|
|
BruMa
|
Obuća Frodo i Bambi.Na jesen kad smo mu išli kupovat cipele išla ja u Frodo i sve preko 400 kn.Još sam govorila da ne dam za cipele 400kn!Na kraju smo išli u Peko i kupili mu Bambi cipele i stvarno su super,vrijede tih 439 kn.I prve cipele koje smo kupili bile su Frodo i isto su super,samo kaj ih je ,naravno,brzo preraso. A odjeću kupim bilo gdje samo ne na placu.Dobro nam je sve iz TL.
< Poruku je uredio Brunina mama -- 22.1.2009 10:02:02 >
|
|
RE: dječje marke-koja je najbolja? 22.1.2009 10:04:33
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: mirna odjeca H&M samo nazalost tesko je do nje ali je prekrasna
|
|
|
|
RE: dječje marke-koja je najbolja? 22.1.2009 10:07:05
|
|
|
|
mrkvač
|
Što se tiće obuće Frodo,Bambi i ciciban! A odjeća samo da je pamučna, praktična i da se lagano oblaći!
|
|
RE: dječje marke-koja je najbolja? 22.1.2009 10:09:20
|
|
|
|
mlada mama
|
najbolje su mi trenerkice nekako je najkomotniji u njima,ali obozvam mu nositi traperice i kosuljice....
|
|
|
|
RE: dječje marke-koja je najbolja? 22.1.2009 10:10:08
|
|
|
|
tonkica
|
Meni je super robica iz TL, tam sam najčešće. H&M smo dobili par stvarčica, stvarno su super. Oshkosh također ima kvalitetnu robicu, jedino je kod nas malo skup, nama stiglo iz vana. A cipice još nismo kupovali, samo one šminkerske papučice.
|
|
RE: dječje marke-koja je najbolja? 22.1.2009 10:11:41
|
|
|
|
mlada mama
|
u tl ima super izbor do broja 86,ali nakon toga i nema neki izbor
|
|
|
|
RE: dječje marke-koja je najbolja? 22.1.2009 10:12:50
|
|
|
|
mlada mama
|
jeli koja od vas kupovala chiccovu robicu prije i kako ste bile zadovoljne????
|
|
|
|
RE: dječje marke-koja je najbolja? 22.1.2009 10:18:22
|
|
|
|
ivanaa
|
nisam bas zadovoljna s chiccom.nacula sam da ce se h&m otvoriti u city centru
|
|
RE: dječje marke-koja je najbolja? 22.1.2009 10:18:36
|
|
|
|
ROZI
|
Nikada nisam kupovala Chiccovu robicu,skupa je,većinom kupim u TL ili po centrima npr. Mercator od mtč ili tako nešto..........
|
|
RE: dječje marke-koja je najbolja? 22.1.2009 13:37:36
|
|
|
|
dami
|
Iskreno nije mi bitno kakvu marku nosi i dali je uopće nosi. Obuća je drugo . Za sad ciciban .
|
|
RE: dječje marke-koja je najbolja? 23.1.2009 18:25:07
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: ROZI Nikada nisam kupovala Chiccovu robicu,skupa je,većinom kupim u TL ili po centrima npr. Mercator od mtč ili tako nešto.......... da skupa je ja sam mu kupila traperice koje su bile 50%snizene pa su bile 180kn,ali mislila sam,ako je kvalitetno kao i kozmetika ok. ali stvarno nema do mtč ili H&M mozda se uspijem zaletiti ovih dana,ali nije sigurno
|
|
|
|
RE: dječje marke-koja je najbolja? 13.5.2009 15:07:50
|
|
|
|
moncci
|
Da H&M ima super djecju odjecu...Petit Bateau, Francuska marka, jako dobra kvaliteta odjece za za bebe... Pogledajte na www.babyjunglestore.com Online shop..mozete naruciti stvari za djecu preko neta...jednostavno i sigurno
|
|
|
|
RE: dječje marke-koja je najbolja? 13.5.2009 22:23:40
|
|
|
|
Zvonki
|
Peglam susjedi šopingholičarki i vidim da su ove marke jako dobre : Coconat, Bambola, H&M. Okaido, Osckosh. Sve te stvari kad njena djeca prerastu proslijeđuje meni tako da mi se djeca oblače ko' mali snobovi. Ali, moram napomenuti da su neke marke kao Tom Taylor, Benneton i sl. na našem trištu totalni promašaj dok roba koju kupuje u Austriji je super i nosi se godinama.
|
|
[Obrisani korisnik] 21.6.2010 20:10:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: dječje marke-koja je najbolja? 21.6.2010 20:22:26
|
|
|
|
pako
|
cipelice smo imali jedne ih daichmana i super su ,a prve za hodanje smo imali frodo i ok su samo kaj ih je jaaaako brzo preraso, sad samo kupujemo tenisice i to nike, puma ovisi koje nam zapnu za oko, a robicu većinom u TL ali i bilo gdje drugdje di nađem a zapne mi za oko, nemam točno određeno ddi i kaj kupujem.
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!