Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: da li vas dijete oponaša? 4.9.2009 14:42:51
|
|
|
|
Ruža
|
Za sad još ne, premali je. A koga će oponašati ako ne mame?
|
|
RE: da li vas dijete oponaša? 4.9.2009 15:29:36
|
|
|
|
gljiva
|
Da ,ali ne toliko u igri, nego kad razgovara sa mnom, kad mi nešto objašnjava ili se svađa sa mnom.
|
|
|
|
RE: da li vas dijete oponaša? 4.9.2009 18:20:54
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: mara27 meni nekad bude presmiješno (a nekad tužno i žalosno) kad vidim kako moje dijete svoje igračke odgaja....nekad im govori kako da se ponašaju, šta je prihvatljivo i zašto nešto nije, a nekad ih sjuri u kaznu, stavi ruke na bokove i zaprijeti im kaznom.... vidim sebe, malo iskarikirano, ali to sam stvarno ja..... imate li vi takva iskustva? Da točno tako i moj sin isto,nekad mi bude smjesno,a nekada me bude i "sram" zapitam se Boze pa jel ja stvarno tako izgledam pogotovo kada pocnena svoje igracke vikati,:"zasto si to napravio zaastoo "
|
|
|
|
RE: da li vas dijete oponaša? 4.9.2009 19:15:31
|
|
|
|
božica
|
Da ,ali ne toliko u igri, nego kad razgovara sa mnom, kad mi nešto objašnjava ili se svađa sa mnom. moja isto tako
|
|
RE: da li vas dijete oponaša? 4.9.2009 19:17:56
|
|
|
|
mirna
|
da, da... djeca su uvijek najbolje ogledalo svojih roditelja... ponekad nisam zadovoljna time sto vidim osim kada cisti i pere sudje... mi se moramo cak ponekad igrati igru da je on mama a ja vladimir... to mi je nesto najsmesnije. obuje moje papuce i naredjuje mi: sada nema televizije, prekasno je, ne, ne. boljet ce te oci, pa mi uzme daljinski i ugasi najbolju seriju...
< Poruku je uredio mirna -- 4.9.2009 19:19:45 >
|
|
|
|
RE: da li vas dijete oponaša? 4.9.2009 22:33:30
|
|
|
|
Zvonki
|
Ja se nadam da ne
|
|
[Obrisani korisnik] 4.9.2009 22:35:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: da li vas dijete oponaša? 4.9.2009 22:36:54
|
|
|
|
mrkvač
|
Ponekad kao da slušam sebe kad nešto priča i objašnjava!!! Preslatko!!!
|
|
RE: da li vas dijete oponaša? 4.9.2009 22:40:26
|
|
|
|
Puli
|
moja još ne ali bude i ona ubrzo ali imam jednu u jaslicama od dvije godine koja oponaša mene i kolegicu onda plačemo od smijeha obje skinula nam je točno i izraz lica,i ton glasa i pokrete ruku
|
|
RE: da li vas dijete oponaša? 4.9.2009 22:41:35
|
|
|
|
Puli
|
e da i onda kad napravi nešto što ne bi trebala i ja dođem do nje-kaže oponašajući me sad sam jako ljuta
|
|
RE: da li vas dijete oponaša? 4.9.2009 22:44:25
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Moja oponaša, itekako..I to najćešće razgovara zapovijednim načinom,a ja se kao pitam odkud joj to ... Sve ponavlja što ja njoj govorim,od riječi do riječi...
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!