|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Autosjedalica-jaje
16.9.2009 15:50:08   
mariola
Meni ova autosjedalica iako na njoj piše od 0 - 9/13 izgledaju jako nepraktično za male bebe. Nekako imam osjećaj da se bebe unutra iskrive i da im nije udobno. Mislim da ja svoju bebu neću tamo stavljat prvih 5-6 mjeseci.user posted image  Ili sam u krivu? Šta vi mislite? Je im udobno tamo, ne smeta im za kičmicu?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
16.9.2009 15:55:53   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mariola)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Autosjedalica-jaje
16.9.2009 16:01:21   
njanja
a u kakvom su položaju bebe u trbuhu???? po meni je vožnja u bilo kojem 2.obliku, neodgovorna...a znam po sebi-mi smo jana upravo iz razloga o kojem mariola priča, vozili u košari i kad je jednom u vožnji vrludao lijevo-desno sam služila da je to totalno opasno i stavila ga u jaje....Nikada se nije žalio.... Mariola, stavi bebu u jaje, naučiti će se i uživati.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3
16.9.2009 16:17:36   
nancy
i ja svoga vozim u jajetu ali mi se ne sviđa nimalo.tako mi ruzno izgleda stegnut u njemu.al moras.bolje nego košara.a i cula sam da njima to bas i ne steti,pa to je i napravljeno bas za male bebice.samo mi mjke to vidimo drukcijeuser posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 4
16.9.2009 16:33:53   
mala pcelica
kako to jaje izgleda,i do koliko je mjeseci? jel može neko da stavi sliku tog jajeta user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 5
16.9.2009 16:36:49   
FIONA
jaje sjedalica je meni bila zakon...mala je u njoj bila doslovno ko u jajetu...zaštičena i leđa na tvrdoj podlozi a ne da se klimala...to jre položaj koji se i preporuča i ugodan je njima...to kaj nama tak izgleda je najmanje bitno...evo komad sad ti stavljam sliku kad otvorim!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 6
16.9.2009 16:37:44   
FIONA
evo jedne koja mi je prva otvorila

user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 7
16.9.2009 16:50:49   
mala pcelica
tenks fi...pa imam ja to..ja mislila ko zna šta je jaje user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 8
16.9.2009 16:52:01   
mariola
Šta je ona bolja nego košara? user posted image
Nema mi to logike. PA i doma dijete stoji na ravnom a ne i tom zgrčenom položajuuser posted image
Ah, sva sam zbunjena...

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 9
16.9.2009 16:55:02   
FIONA
hahhahhaha..eto vidiš...tak sam ja pitala kaj je molton krpa a več mi bila u kindaču....user posted image user posted image user posted image user posted image

taj položaj je prilikom vožnje i ne daj Bože sudara jedini pravi položaj koji čuva kralježnicu bebača...ako primjetiš slično je fetalnom položaju...bebač ti ima nogice malo prema sebi i oslonac na cijela leđa...mora se pričvstiti da se beba ne kotura unutra...inače dulja vožnja od dva sata se ne preporuča!!!...treba između pauze...moja je do nedavno bila u njoj....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 10
16.9.2009 16:58:18   
mala pcelica
sam moje ždrebe ne voli biti u tome,ali imam jednu i u kuću koju ne u potrebljavam pa ću je malo stavljati u nju da sjedi,a imam i jednu u autu u kojoj ona takođe ne voli biti user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 11
16.9.2009 16:59:19   
mariola
Ima logike Fiona, da.user posted image
A jesi ju i u kolicima vozila u tome ili u košari?
A šta je molton?user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 12
16.9.2009 17:00:04   
FIONA
moja zver sve prihvača osim autoriteta...ipak još misli da je ona gazda!!!user posted image user posted image user posted image ...uči samo nek se privikava...ja kilometar kad mora s autom malu vežem..autosjedalica nije bezveze več s razlogom takva za svaki uzrast!!!

Neposredna veza do poruke: 13
16.9.2009 17:01:39   
FIONA
IZVORNA PORUKA: mariola

Ima logike Fiona, da.user posted image
A jesi ju i u kolicima vozila u tome ili u košari?
A šta je molton?user posted image

u sjedalici a košara se vozila pored pa kad smo stiglu sam ju prebacila...isto su mi to cure tu rekle i kad sam se malo raspitivala skužila razloge....
Molton krpa ti je ona krpa koja ne propušta tekućinu i koja dolazi ispod plahne i na madrac kindača!!!...ni ja nisam znala al sam zahvaljujuči rr prosvjetljena...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 14
16.9.2009 17:15:29   
nancy
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

sam moje ždrebe ne voli biti u tome,ali imam jednu i u kuću koju ne u potrebljavam pa ću je malo stavljati u nju da sjedi,a imam i jednu u autu u kojoj ona takođe ne voli biti user posted image

nije ni moj htio odmah da miruje u jajetu .vristao bi i izvijao se cili.
al nakon nekog vremena se smirio i sad se lipo vozi,cak i zaspe u tome u voznji.znaci da mu nije toliko neudobno kako se cini

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

Neposredna veza do poruke: 15
16.9.2009 18:21:39   
Ninaa
moja ispočetka nije bila presretna, ali sad kad vidi da nosim jaje odmah se veseli i da se privezati jel zna da idemo na teren. jedino je iz rodilišta došla u košari od kolica. a ostalo se vozila u autosjedalici. pedijatrica rekla da je to najsigurnije jedino da nije dobro kad bi to pričvrstio na kolica pa tak dijete vozio stalno

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 16
16.9.2009 20:46:06   
BUMBIKA
Meni je AS isto bila super.Nisam ga odmah stavljala u nju,prvo je bio u košari,a kasnije se i u autu u njoj vozio i šetali smo u njoj a, i ukući mi je znao u njoj biti i svugdje sm ga u tome nosala,od wwc do kuhinje i gledanja kako mama kuha ruča..

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 17
16.9.2009 21:48:19   
Marta j
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA

Meni je AS isto bila super.Nisam ga odmah stavljala u nju,prvo je bio u košari,a kasnije se i u autu u njoj vozio i šetali smo u njoj a, i ukući mi je znao u njoj biti i svugdje sm ga u tome nosala,od wwc do kuhinje i gledanja kako mama kuha ruča..

Isto tako

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 18
   [Obrisani korisnik]
16.9.2009 21:54:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu njanja)
  Neposredna veza do poruke: 19
16.9.2009 22:37:16   
angelica
ja sam ga počela vodziti u jajetu sa mjesec dana, ali sam stavila dolje mali ručnik da mu baš ne bude tako velika udubina za kralježnicu. Ne znam kolika ti je beba, ali da sam ja s mojim čekala 5-6 mjeseci ne bi se uopće vozio u njoj jer sada ima 5,5 mjeseci i 9 kg a iz jajeta mu vire i noge i glava van. Mislim da ću ovih dana preći na AS jer imam onu s 3 položaja pa i u njoj može biti poluležeći.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 20
17.9.2009 9:23:42   
mariola
mm i ja smo mislili kad dođe po mene bebu donijet do doma u košari. Ali Fiona mi je dobro argumentirala vožnju djeteta u autosjedalici pa smo se mm i ja odlučili da kad dođe po mene u rodilište dođe s "jajetom". Ipak imamo do doma sat vremena vožnje i nikad ne znaš šta može izletit na cestu pa moraš naglo zakočit i sl.
Hvala cure, baš ste me prosvijetlile. Ima logike to. Ipak kad se vozi u tom je puno zaštićeniji nego u bilo čemu.user posted image

Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu angelica)
Neposredna veza do poruke: 21
17.9.2009 9:26:06   
FIONA
IZVORNA PORUKA: mariola

mm i ja smo mislili kad dođe po mene bebu donijet do doma u košari. Ali Fiona mi je dobro argumentirala vožnju djeteta u autosjedalici pa smo se mm i ja odlučili da kad dođe po mene u rodilište dođe s "jajetom". Ipak imamo do doma sat vremena vožnje i nikad ne znaš šta može izletit na cestu pa moraš naglo zakočit i sl.
Hvala cure, baš ste me prosvijetlile. Ima logike to. Ipak kad se vozi u tom je puno zaštićeniji nego u bilo čemu.user posted image

mudra odluka!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 22
17.9.2009 9:49:15   
pikachu
Fiona, jel' ti se mala još vozi u jajetu ili je prerasla...?

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 23
17.9.2009 9:50:14   
FIONA
IZVORNA PORUKA: pikachu

Fiona, jel' ti se mala još vozi u jajetu ili je prerasla...?

evo od unazad niti mjesec dana ima drugu...do tad je bila u jajetu...naša je bila do 13kg i po tome bi još mogla ali zbog dužine nesmije...prerasla ju je po dužini!user posted image

(Odgovor članu pikachu)
Neposredna veza do poruke: 24
17.9.2009 9:53:24   
pikachu
Dobro, onda se ipak isplati ga imati... Nekako sam zabrijala da se to mijenja čim malo očvrsne vratić i drugo...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!