|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Zub koji gubi boju
12.1.2012 10:11:18   
Zvonki
Curka je pala prije 2 tjedna i pri tom se dobro udarila u zube (pala je na pločice). Primjećujem da joj je zubić tamniji od ostalih. Malo me muž uplašio da ga je vjerojatno uništila i da će ispasti user posted image  Radi se o jedinici. Imate li iskustava? Baš ne bih htjela da nema jedinicu do 8 -9 godine dok ne počne izlaziti trajni...

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Zub koji gubi boju
12.1.2012 10:22:26   
Bebys
neznam zvonki znam da zub potamni kada mu se IZVADI ZIVAC ali ovo neznam...

a da nazoves zubara pa dobijes STRUCNI ODGOVOR i pregled zuba bi ti bilo jos bolje uciniti...sretno

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 2
12.1.2012 10:59:00   
mrkvač
Moja se isto tako jednom lupila u zubno meso iznad jedinice, na rub stola. Zub se klimao i mislili smo da će
pasti, ali nije, sam se "učvrstio". Nisam odmah išla zubaru. Za par dana kad sam srela zubaricu( slučajno nam je susjeda)
i kad sam joj isprčala to, rekla je da odmah dođem k njoj u ordinaciju, da će ga ona slikati, da se vidi da li je korijen ok.
Bilo je sve ok, taj zub je ispao normalno kad su joj mliječni zubi počeli ispadati.
Odi radije i provjeri, to je moj savijet jer sam slično prošla........

sara, 20.04.2004
dora, 18.11.2008

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 3
12.1.2012 12:58:27   
Zvonki
Mrkvač, ona je kad je imala oko godinu dana pala na zube, bilo je gadno,vodila sam je u Klaićevu. Isto joj se rasklimao zub ali se učvrstio (Bože, to dijete će ostati bez zuba koliko je puta pala na njih user posted image ). Poslala sam upit našoj zubarici pa ću vidjeti što će mi reći user posted image  Baš me to nekako zbediralo.

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu mrkvač)
Neposredna veza do poruke: 4
12.1.2012 13:28:22   
pincirotvajler
žao mi je zvonki user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 5
12.1.2012 13:44:36   
BUMBI
Nadam se da će biti sve okuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 6
12.1.2012 18:01:00   
ninolina
Isto se dog mojoj Iris prije par dana. Malo je promjenio boju a zubar nam je rekao da sad može puknut ako bude jače tamnio, za sad nam je iste bojeuser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 7
12.1.2012 22:35:19   
mamacita
Kod mog 8-godisnjaka se to dogodilo. Jednom kada je imao 4 godine pao je na zubic, isto jedinicu gornju. Nije mu se klimao. Nego je s vremenom posivio zubic. Zubari su me uvjeravali da ce sam ispasti kada je vrijeme. No, na ljeto prije 7-mog rodjendana primjetila sam na nepcu iza tog zuba kao malu izraslinu. Mislila sam da mu to novi zubic izlazi iza starog, pa sam otisla kod zubara s njim. Zubar je rekao da se je to upala odvijala iza zuba, sama od sebe, zubic je izvadio uz lokalnu anesteziju, i upala je odmah otisla. Taj sivi zubic je tada imao dosta velik korijen, i bio je daleko od samostalnog ispadanja. Proslo je sigurno pola godine do samostalnog izbijanja te prve trajne jedinice, koja je sada lijepa i zdrava. Eto... sretno!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 8
23.4.2012 16:58:30   
Zvonki
Moram napisati, zubić je nakon nekoliko tjedana opet iste boje kao prije. Kao da se "primio" user posted image i počeo opet normalno živjeti. Meni je to totalno čudno ali eto user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!