|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Zamrzavanje kredita za vrijeme komplikacija/p...
30.5.2010 9:40:39   
bomboncic02
Naime, zanima me, ako netko zna, što je sve potrebno za zamrzavanje kredita dok si na komplikacijama odnosno porodiljnom?
Šogorica mi je trudna, a ima kredit koji bi zamrznula dok ne krene radit..pa ako može pomoć user posted image  iskusnijih.
Kredit je u Splitskoj banci.
Hvala user posted image

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Zamrzavanje kredita za vrijeme komplikaci...
30.5.2010 16:43:34   
anuska08
Nažalost stvarno ne znam. user posted image  Nisam ni znala da se to može!!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 2
30.5.2010 17:42:18   
Zvonki
Neka nazove banku pa se raspita. Znam samo da se ne isplati je rti to masno naplate user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 3
31.5.2010 10:28:04   
frnbhr36
Da, ne isplati se baš zato jer te traže da platiš 20% od glavnice koja ti je ostala ili svaki mjesec plaćaš samo kamate koje su ti 70% od rate.
Najbolje bi joj bilo da zamrzne kredit jedino u slučaju ako ostaje čitavu godinu na porodiljnom, pa zadnjih 6 mjeseci kad je naknada najmanja.
To je moj savjet.....jer tako ću vjerojatno ja napraviti....ja sam u Zab-i, ali prvo mora nazvati st bku i pitati da li je to kod njih uopće moguće.

Blagoslovljena :-)

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 4
31.5.2010 19:59:04   
Gogule
Ja ti toplo preporučam da to niti slučajno ne radiš. Htjela i ja (HYPO) i šogorica (Privredna, Zagrebačka) Nikako ne jer ipak plaćaš kamatu i nakraju ti ispada da još više platiš jer opet moraš nadoknaditi.
Meni je čak moja osobna bankarica (joj kako to dobro zvuči) toplo preporučila da to ne radim i u povjerenju rekla da je to samo izvlačenje još novaca

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu frnbhr36)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!