Zamrzavanje kredita za vrijeme komplikacija/porodiljnog (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Financijske dileme roditeljstva



Poruka


bomboncic02 -> Zamrzavanje kredita za vrijeme komplikacija/porodiljnog (30.5.2010 9:40:39)

Naime, zanima me, ako netko zna, što je sve potrebno za zamrzavanje kredita dok si na komplikacijama odnosno porodiljnom?
Šogorica mi je trudna, a ima kredit koji bi zamrznula dok ne krene radit..pa ako može pomoć [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] iskusnijih.
Kredit je u Splitskoj banci.
Hvala [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image]




anuska08 -> RE: Zamrzavanje kredita za vrijeme komplikacija/porodiljnog (30.5.2010 16:43:34)

Nažalost stvarno ne znam. [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Nisam ni znala da se to može!!!




Zvonki -> RE: Zamrzavanje kredita za vrijeme komplikacija/porodiljnog (30.5.2010 17:42:18)

Neka nazove banku pa se raspita. Znam samo da se ne isplati je rti to masno naplate [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




frnbhr36 -> RE: Zamrzavanje kredita za vrijeme komplikacija/porodiljnog (31.5.2010 10:28:04)

Da, ne isplati se baš zato jer te traže da platiš 20% od glavnice koja ti je ostala ili svaki mjesec plaćaš samo kamate koje su ti 70% od rate.
Najbolje bi joj bilo da zamrzne kredit jedino u slučaju ako ostaje čitavu godinu na porodiljnom, pa zadnjih 6 mjeseci kad je naknada najmanja.
To je moj savjet.....jer tako ću vjerojatno ja napraviti....ja sam u Zab-i, ali prvo mora nazvati st bku i pitati da li je to kod njih uopće moguće.




Gogule -> RE: Zamrzavanje kredita za vrijeme komplikacija/porodiljnog (31.5.2010 19:59:04)

Ja ti toplo preporučam da to niti slučajno ne radiš. Htjela i ja (HYPO) i šogorica (Privredna, Zagrebačka) Nikako ne jer ipak plaćaš kamatu i nakraju ti ispada da još više platiš jer opet moraš nadoknaditi.
Meni je čak moja osobna bankarica (joj kako to dobro zvuči) toplo preporučila da to ne radim i u povjerenju rekla da je to samo izvlačenje još novaca




Stranica: [1]