Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Zašto joj je teško objasnit? 27.5.2010 17:37:21
|
|
|
|
Thea
|
Moja je godinu dana starija od tvoje pa me isto iznenadi koji put sa svojim glupostima.A kad joj počnem očitavati bukvicu gleda u mene blago telećim pogledom i okrene s očima... Meni tlak onda skoči na 220!! Taj pubertet im dolazi sve ranije i ranije i sve gori su.. Ali sama sebi ponavljam da se smirim i da prvo izbrojim do 10 kad napravi glupost jer bi ju lako ispalila na Mars koliko me zna raspaliti...
< Poruku je uredio Thea -- 27.5.2010 17:38:22 >
|
|
RE: Zašto joj je teško objasnit? 27.5.2010 20:37:54
|
|
|
|
MiniMama
|
ah njofra, i ti se cudis bezveze. soraju je hormoni, rastu joj sise, ili jos gore, jos ne rastu, proganjanju je odvratne kvazi frendice iz skole i svaki problem joj je velicine nebodera jer je NJEN. to su ti te godine. zbogom razume! trenutno si najveci neprijatelj svojoj kceri i tako ce potrajati jos koju godinu. dobrodosla u svijet u kojem se komunicira kolutanjem ocima, teskim uzdasima, lupanjem vratima, placem i psovkama za koje nemas pojma od koga je cula. ja brojim do deset, uglavnom ne pomaze i cini mi se da sam sa svoje jadne 24 godine dobila prve sijede vlasi. doduse, jako efikasnom mi se pokazala terapija pivom/vinom/jeger-kolom. kako ide? objasniš joj šta je krivo napravila i kada treci put zakoluta ocima i kaze a zaaakaaaj bas jaaaa... pošalješ je u sobu da se smiri i popiješ si pivce za živce. preporuca se ne primjenjivati ovu terapiju cesce od 1-2 puta tjedno jer moze uzrokovati ostecenja jetre. i nikako primjenjivati terapiju ako znas da moras nekamo voziti.
|
|
|
|
RE: Zašto joj je teško objasnit? 28.5.2010 8:27:32
|
|
|
|
Njofra
|
E baš tako Thea. To kaj si sad opisala. Uhhhh
|
|
RE: Zašto joj je teško objasnit? 28.5.2010 8:28:13
|
|
|
|
Njofra
|
doduse, jako efikasnom mi se pokazala terapija pivom/vinom/jeger-kolom. e jesi me sad nasmijala.... a kad si nemam uvijek pri ruci...
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!