|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Vrtić- kada ostati doma?
8.9.2008 8:18:53   
mirna
Bok svima!user posted image

Danas ujutro smo bili u dilemi da li da malog vodim u vrtić ili ne? Još uvijek malo kašljuca i malo šmrca, temperatura mu je 37...Inače je fit i jede i sve.. Odlučili smo da je ipak bolje da još danas ostane doma dok  sasvim ne ozdravi..Kako vi postupate? Da li postoje neka pravila u vrtićima kada treba dijete ostati doma?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Vrtić- kada ostati doma?
8.9.2008 8:59:51   
anne
Ako je dijete bolesno liječnik treba dati dopuštenje da se dijete vrati u grupu (kad više nije zarazno i ddobro se osjeća). Neki vrtići čak traže i pismenu potvrdu liječnika.
Što se pak tiče prehlada, kad dijete ni ne vodimo liječniku, bolje je ne dovesti dijete koje kašlje ili mu jako curi nosi. Naravno i opće stanje mora biti bar dobro.

_____________________________

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Vrtić- kada ostati doma?
8.9.2008 9:11:50   
Krky
Dobro ti jutro Mirna! Dobro da si malca ostavila doma. To što kiše i šmrca, može se često dešavat, ali pod temp. ga ne bi trebala uopće voditi, iako je T malo povišena. Malci su u vrtiću puno aktivniji i čak ako bude umoran ili iscrpljen neće htjeti leći, pa T može porasti. Uostalom, mi (tete) ne bi ni smjeli primiti dijete s povišenom temp, ponekad to napravimo (ako T nije jako velika, pa pratimo stanje i nazovemo doma ako što bude). Kao mama, znam koja je to muka, jer dok su moji išli u vrtić nije prošlo dva tjedna u komadu da se ne bi razboljeli, a onda sam morala organizirat čuvanje mame ili svekrve ili ostajat na bolovanju, a vrtić bi uredmo plaćala 1000 kn/mj. Hvala Bogu, na njegovom rješenju (trudnoći) pa će sad bit doma do male škole. 

_____________________________

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Vrtić- kada ostati doma?
8.9.2008 9:48:23   
božica
a mi isto tako ostavimo dan dva dok ne oćvrsne ...koliko treba
ako je u pitanju samo šmrckanje...
iako u vikinoj grupi uvijek nekom klincu cure šmrklji-rijetko kad da su svi zdraviuser posted image
zato jer ima roditelja koji jednostavno nemaju kud sa klincom-

ovak kao ja i ti koji ostavimo klinca da nam ozdravi dođe opet u dodir sa šmrkljavim--napisala sam šmrklje jer doslovno im zna ono zeleno ići van i gusto

oćvrsnut će vladek--ne briniuser posted image


_____________________________

idem micat rit...

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Obrisani korisnik]
9.9.2008 9:19:55   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu božica)
  Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Vrtić- kada ostati doma?
9.9.2008 10:38:48   
cokolada
Dobro si postupila dokle god ima temp nije pametno da ide niti zbog sebe niti zbog druge djece. meni je pedijatar rekao da ih je pametno (naravno ako je moguce) jos barem tjedan dana nakon sto ozdrave ostaviti doma da ojacaju imunitet.
inace, moj zvrkic cijelo ljeto nije isao i bio je zdrav (nosic mu nije procurio niti je jednom zakasljao), krenuo je u pon a u utorak ponoci je poceo kasljati, nos procurio (zeleni smrklji), za vikend povracao i temperatura i sada je doma, znaci bio je dva dana zdrav upravo zbog djece koja bolesna dolaze....
ne krivim roditelje jer kuzim da nemaju gdje sa djecom, firme ne gledaju dobro na bolovanja.... ali opet ne bi se smjelo dovoditi bolesnu djecu.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!