|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Vir
26.6.2008 14:41:32   
BruMa
Cure,da li je neka od vas bila tamo i kako je bilo?Mi planiramo ove godine na Vir.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Vir
27.6.2008 10:09:42   
BruMa
Vidim da ste valjda svi oduševljeni sa Viromuser posted image .Nemate ništa dobrog a ni lošeg za napisati?user posted image

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 2
27.6.2008 10:45:18   
mirna
Gdje je taj Vir? Čuje mi se poznato... Na žalost ti ne mogu pomoći jer nisam bila tamo..

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 3
27.6.2008 12:18:26   
cokolada
Mirna Vir ti je kod Zadra.
Nisam bila tamo ali prijateljica ima tamo kucu pa znam njene price i primjedbe da je prenaseljeno, problem s vodom.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 4
27.6.2008 14:10:53   
maja
mi bili prošle godine na 2 dana, tako da i nisam baš sve vidjela, ali ono što jesam su plaže bez imalo hlada, mislim da baš i nije neko odredište za obitelj sa djecom!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 5
27.6.2008 16:17:59   
Dajana
Ja nisam bila a moj muž je bio prije nekoloko godina i kaže da je katastrofa, kuće bez ikakvog reda i plana, novo izgrađene, sve golo, plaže nikakve i neuređene. A kako je sad ne znamo.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!