|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   U VRTU POD ZVIJEZDAMA-tražimo igračke, knjige...
18.7.2013 20:12:53   
Tajanaa
Prije par godina starija kćer je doslovce "poludjela" za ovim crtićem, i dugo smo tražili dvd-e kod nas jer se crtić tek počeo prikazivati.

Sada nakon par godina je manji klinac cijeli dan spominje taj ctić, naveče kad počne mir i tišina, sav sretan, a kada prođe...PLAČE JOŠ POLA SATA BAR! :-(

Molila bih sve koji znaju gdje kupiti bilo što povezano sa ovim crtićem(osim dvd-a), kod nas u Hrv., može i plišance i manje figure i knjigice...bilo što, neka mi se jave, gdje ima za kupiti.

****MOŽE I VEĆ KORIŠTENE, AKO IMA TKO KOD KUĆE OD STARIJIH KLINACA, ALI OČUVANE I U DOBROM STANJU.

PUNO, PUNO HVALA SVIMA....

Tajanaa
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: U VRTU POD ZVIJEZDAMA-tražimo igračke, kn...
19.7.2013 9:24:15   
ucitelj
poz i moj obozava ovaj crtic nemam bas dvd al sam pronasla knjigice kod nas u bih ima ih raznih svakavihuser posted image

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu Tajanaa)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: U VRTU POD ZVIJEZDAMA-tražimo igračke, kn...
17.10.2013 17:29:14   
calpurnia
Ima na Tisak media web shopu. http://tisakmedia.hr/Artikl/Film-DVD-U-vrtu-pod-zvijezdama-DVD.html?q=cGdcOTIscHJcMzI1NQ%3d%3d
Mi imamo doma 2 dvd-a ali taj crtić ne voli ni pod razno, pa ako netko želi neka se javi na private.

TONČI <3

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!