|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Trudovi
24.6.2011 18:38:50   
ana85
Kako su vama počeli trudovi? Ja sam u 38 tj. i već me par dana lagano bole križa.Ne znam jel to neki početak trudova ili me boli zbog velikog trbuhauser posted image Malo me strah da neću prepoznati kada mi počinju trudovi, pa da čujem malo vaša iskustva. Kada ste krenule u bolnicu i tako to? Ja sam stvarno blizu bolnice i mislim da neću ići do zadnjeg časa.

< Poruku je uredio anaxx -- 29.6.2011 12:03:44 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: trudovi
24.6.2011 18:42:55   
mamice
Znas kak ces znati da imas trudove kad osjetis da tiskas lubenicu a znas da ti je rupa velicine limuna salu na stranu prepoznat ces trudove to je u svima uređeno da prepoznaju tak sam polako i znat cesuser posted image user posted image

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

(Odgovor članu ana85)
Neposredna veza do poruke: 2
24.6.2011 18:47:29   
adryosijek
ja nisam imala prirodne vec drip ,uglavnom neznaam kako prirodni bole ali s dripom imas osjecaj ko da ti neko kicmu presjeca i to pravo...osjetit ces vec ...user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 3
24.6.2011 18:50:41   
ana85
Drip stvarno nebi nikako htjela, čula sam da su trudovi onda puno jači..

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 4
24.6.2011 20:18:18   
ikica84
draga drip ti je punoooo jaci od tvojih trudova,od tvojih trudova barem uspjes da uzmes zraka i da se odmoris malko a kad krenu od dripa to stiska i tera na tiskanjeeeeeeee user posted image user posted image
a poznaces svoje trudove jer pocinju kad menstrualni bolovi,barem su meni tako poceli.a to sto te ledja bole to je normalno...tek ce te boleti kad budes radjala user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu ana85)
Neposredna veza do poruke: 5
24.6.2011 21:29:22   
inesica

IZVORNA PORUKA: ikica84

draga drip ti je punoooo jaci od tvojih trudova,od tvojih trudova barem uspjes da uzmes zraka i da se odmoris malko a kad krenu od dripa to stiska i tera na tiskanjeeeeeeee user posted image user posted image
a poznaces svoje trudove jer pocinju kad menstrualni bolovi,barem su meni tako poceli.a to sto te ledja bole to je normalno...tek ce te boleti kad budes radjala user posted image

Meni je drip bio spas, sve se brzo rijesilo, jer nisam imala efikasne trudove. Tako da mislim da to ovisi o osobnom dozivljaju.
Ostalo se slazem s ikicom :) upravo takav je osjecaj.

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 6
24.6.2011 21:35:18   
cuba
Kada ti počnu trudnovi, nećeš falitiuser posted image
Meni su od samog starta bili na 5min pa sam se odmah spremila i u bolnicu otišla iako mi je bolnica 5min udaljena od kuće.
Bili su dosta jaki ali izdržljivi, između svakog truda sam uspjela i predahnuti pa čak i zaspati koji put a možda sam i u nesvjest palauser posted image  nije da te plašim zbilja se ne sjećam više (a mislila sam da ću pamtit svaki trenutak do kraja života).
Nakon 8h mojih trudova (nisam se dovoljno brzo otvarala) su mi dali drip. Ajme. Ajme. Ajme. Zbilja su puno jači od tvojih, nema predaha, samo šibaju jedan za drugim ali isto tako i ubrzaju cijeli prosec samo što sam ja u mom slučaju već bila dobrano iscrpljena pa su me satrali.
Ma sve to prođe i evo vidiš mene, godinu i po nakon poroda se čak više ni ne sjećam cijelog porodauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 7
24.6.2011 22:07:59   
chichina
meni su počeli kao menstrualni bolovi (mrvu jačeg intenziteta ali lokacija i osjećaj isti), krene lagano pa sve jače i onda otpuštanje, svakih 10min. to je trajalo 1h, pa se razmak smanjio na 7-8min idućih sat vremena, pa 5min idući sat, pa 3min - nakon šta je razmak bio 3min nekih pola sata, puknuo mi je vodenjak pa sam krenila u bolnicu (kao da sam razmak od 3min nije bio dovoljan... user posted image )Tvrdoglavo nisam htjela ranije iako me mm tjerao, i nisam pogriješila - došla sam otvorena svega 3cm, ali sam se u iduća 3h otvorila do kraja i rodila svoju princezu. Nisu me bolila leđa, ali mislim da ti je to znak da se porod bliži.

< Poruku je uredio chichina -- 24.6.2011 22:10:17 >

06.10.2010. - mamina i tatina princeza

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 8
25.6.2011 21:02:44   
Hubertica
E i mene to zanima, ja sam u 37 tjednu i vec 3 tjedna osjecam nekakve kontrakcije ali ovih zadnjih dva dana me "peru" skoro po cijele dane, ono kao osjećaj neugode i menstrualnih bolova... Hmm jos se nisu vremenski poslozili pa pretpostavljam da su sve to samo dobre pripreme za ono sto slijedi  user posted image

.1.8.2011. u 14.20h stigao nam mali Šimun - 3950g i 53cm
27.09.2014. u 16,55 stigla nam je princeza Gloria - 3720g i 53cm

..

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 9
25.6.2011 21:09:57   
Indy
ja sam dosad imala bezbolne BHkontrakcije, no zadnjih 7dana su postale bolne, po par puta dnevno me to uhvati i pojavila se bol u dolnjem dijelu leđa. sve je to priprema za porod.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu Hubertica)
Neposredna veza do poruke: 10
25.6.2011 22:24:02   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: cuba

Kada ti počnu trudnovi, nećeš falitiuser posted image

ako je imalo slična meni hoćeuser posted image
niti 1 niti 2 put ih nisam osjetila po tim''vašim dijagnozama''
meni prvi put bili samo grčiči dole(kasnije mi rekli da su to trudovi
a drugi put sam ih imala a nisam ih osjetila a aparat ih je očitavao

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 11
26.6.2011 17:47:52   
Indy
blago tebi! mene su prvi put mučili trudovi (i to kakviuser posted image ) 12h, da svejedno na kraju nisam mogla roditi prirodno. sad ćemo vidjeti drugi put kako će biti, što je bliže, sve me strah hvata.

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 12
26.6.2011 19:56:37   
ginger
da sad nisam vidjela temu ja bi je otvorila user posted image

mene u petak u 2 ujutro pocelo posteno bolit i razmaci od 1 do 8 min. cak mi je i cep ispao... pravi horor, krvarila do navecer

a onda user posted image user posted image user posted image   krenuli sve rjede i slabije, cak uspjela i odspavat i vec mislila kako cu se jos i vidit s Martom na kraju u rodilistu....

otisla tamo a dr kaze da je to sve priprema i da se uopce nisam otvorila...poludila sam toliko muke a nista...user posted image

jucer trudovi nastavili ali svakih par sati, a od jutros u 5 me drze na razmaku od 5 do 20 min...... ali nikako da uhvate ritam... izludit cu ako to tako nastavi...

vise nisam pametna da opet pakiram za rodiliste ili cekam a ne znam ni sama sta user posted image

ocekivali 28.06.2011

docekali Luku 27.06. 2011

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 13
26.6.2011 20:31:01   
Indy
ja bi na tvom mjestu opet nazad u rodilište. sretnouser posted image

(Odgovor članu ginger)
Neposredna veza do poruke: 14
26.6.2011 22:49:53   
mmicko
I ja bi otišla, tako je bilo i meni oba puta! I onda su mi ustanovili da se zamutila plodna voda i oba puta su mi dali drip i porodili me jer moji trudovi nikako nisu mogli uhvatiti ritam! Dobro da sam išla odmah jer mi se drugi put sve zakompliciralo!!! Jer se beba pokakala u plodnu vodu i dobila otrovanje, bila sam 10dana na infuziji i antibiticima!! Koma!!!  Sva sreća da je bebica prošla bez posljedica!! Moja Luca!!

< Poruku je uredio mmicko -- 26.6.2011 22:51:14 >

29.09.2003. Marija - mamino sunce
18.11.2006. Lucija - mamino zlato
26.08.2011. Martin 4420g i 52cm napokon mao veliko čudo

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 15
26.6.2011 23:11:43   
ginger
a joj.....

sad ste me malo prepale, bas sam bila surfala pa naletim na vise prica sa lažnim trudovima koji bi trajali 3-4 dana..... i cure bi poslali doma...

ne znam, vidjet cu do jutra kad mm bude na posao pa me taman odbaci.

valjda je sve ok,  sad su mi na 15-30 min a beba lupa ko luda, ko da ce se probiti a nema kuda user posted image

hvala

ocekivali 28.06.2011

(Odgovor članu mmicko)
Neposredna veza do poruke: 16
28.6.2011 22:04:33   
mmicko
ma oni te pošalju doma ako dođeš prije termina, mene su tako slali dva puta kući u svakoj trudnoći, samo su mi pregledali plodnu vodu i rekli ok, dođite za tri dana i tako dok se nije zamutila

(Odgovor članu ginger)
Neposredna veza do poruke: 17
29.6.2011 15:56:26   
ana85
Ja sam bila jučer na pregledu. Ginekologica me poslala u petak na hospitalizaciju tjedan dana prije termina, vjerojatno zato što imam granični dijabetes. Samo se nadam da me zbog toga neće poslat na carski..Trudove sam lagano osjetila al još nije to to

(Odgovor članu mmicko)
Neposredna veza do poruke: 18
29.6.2011 23:45:21   
malizia
sretno , još malo i gotovo user posted image .

(Odgovor članu ana85)
Neposredna veza do poruke: 19
30.6.2011 10:56:56   
mucilda
IZVORNA PORUKA: ana85

Ja sam bila jučer na pregledu. Ginekologica me poslala u petak na hospitalizaciju tjedan dana prije termina, vjerojatno zato što imam granični dijabetes. Samo se nadam da me zbog toga neće poslat na carski..Trudove sam lagano osjetila al još nije to to

I ja sam bila u bolnici radi profila šećera. Koliko ti je procjenjena beba?

11.07.2011. stigao Tarik

(Odgovor članu ana85)
Neposredna veza do poruke: 20
30.6.2011 15:56:37   
ana85
beba mi je 2800 tada bila. Termin mi je 7.7, pa mi možda do tada i iniciraju porod.

(Odgovor članu mucilda)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: Trudovi
30.6.2011 19:39:09   
mucilda
Meni je u 36+1 tjednu procjena bebe 3000 grama. Ne bi voljela na carski user posted image  , molim te javi mi kako je sve prošlo...

< Poruku je uredio anaxx -- 1.7.2011 15:13:17 >

11.07.2011. stigao Tarik

(Odgovor članu ana85)
Neposredna veza do poruke: 22
30.6.2011 21:03:20   
ana85
Ne bi ni ja voljela na carski, nisu mi ni spominjali da bi mogla na carski. Javim se kad se vratim. Nadam se da će sve proći u redu

< Poruku je uredio anaxx -- 1.7.2011 15:13:00 >

(Odgovor članu mucilda)
Neposredna veza do poruke: 23
1.7.2011 14:35:01   
ginger
samo da javim, ja na kraju otišla do rodilišta bila 6 prsti otvorena i strpali me u box oko 01.00.... samo sam se dalje jako sporo otvarala u 08.00 samo 7 prstiju i cilo vrime su mi bili lažni trudovi user posted image

onda njima dosadilo cekat pa mi prokinili vodenjak i dali drip... do 12.30 sve bilo gotovo user posted image

tko na što bi bilo da sam još ostala doma cekat prave trudove user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 1.7.2011 15:12:46 >

ocekivali 28.06.2011

(Odgovor članu ana85)
Neposredna veza do poruke: 24
12.7.2011 12:19:58   
mmicko
JOj ja već nekih dva-tri tjedna imam kontrakcije, boli me trbuh kao da ću dobit mengu, a onda mi bude mućno u želucu! Užas.Oba puta sam rodila na drip tako da uopće ne znam kako izgleda kad te prime trudovi pravi. Nadam se da ću skužiti i da će ovaj put biti lakše!!user posted image

(Odgovor članu ginger)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kako se riješiti dude?
Admin

Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!