|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Terezijana u Bjelovaru
13.6.2009 10:24:20   
maja

Ovogodišnja Terezijana, četrnaesta po redu, počinje u petak, 12. lipnja i završava u nedjelju, 14. lipnja 2009. godine. Organizator je Turistička zajednica Grada Bjelovara, a pokrovitelj je Grad Bjelovar.

Središnji događaj ove višednevne kulturno-zabavne i turističke priredbe je dolazak carice Marije Terezije u grad koji je ona dekretom utemeljila 1756. godine, te njen boravak u Bjelovaru sve dane trajanja Terezijane.

Vrlo atraktivan događaj u sklopu Terezijane je svakako i nastup Povijesne postrojbe „Bjelovarski graničari – Husari 1756“. Ove godine Husari nastupaju sva tri dana od 18 sati. Nakon pratnje carice Marije Terezije i svite, Husarska straža biti će postavljena na stražarnice palisada „Grada Bellowara“. Svakih sat vremena građani će vidjeti svečanu smjenu straže Bjelovarskih graničara sa stražarnica palisada – sve do ponoći. U ponoć, zadnjeg dana Terezijane svečano će se zatvoriti vrata Grada Bellowara i popratit ćemo odlazak carice iz Bjelovara.

Uz vrlo bogat glazbeno scenski dio programa u dvorištu gradske uprave, svakodnevno od 18 sati, vidjet ćemo i stare zanate: kovač, lončar, rogožar, košaraš, stolar-kolar, drveni dječji vrtuljak, izrada dječjih drvenih igračaka, krpenih lutaka, užar, glagoljaš itd. Tu će biti i ponuda meda, sira, kupinovog vina, ekološke hrane, suvenira itd.

Drugi dio ugostiteljsko-zabavnog programa održat će se na korzu, Trg Eugena Kvaternika gdje će nastupati: Jole, Crvena jabuka, Maja Šuput i domaći glazbeni sastavi.

Pozivam sve koji ste voljni i u mogućnosti doći!!!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Terezijana u Bjelovaru
13.6.2009 10:31:47   
koka
user posted image user posted image user posted image Majo, hvala na pozivu al evo ne stignemo danas user posted image . zabavite se.

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2
13.6.2009 10:33:28   
maja
hehe stignete sutra user posted image slikat ću vam

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 3
13.6.2009 10:36:55   
koka

IZVORNA PORUKA: maja

user posted image user posted image user posted image obavezno

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 4
13.6.2009 10:40:29   
Ruža
IZVORNA PORUKA: koka

IZVORNA PORUKA: maja

user posted image user posted image user posted image obavezno

Obavezno!user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 5
13.6.2009 11:06:47   
uspavana
ovo zvuči jako zanimljivo za vidjeti...
ajde stavi slikice, jer ove godine sigurno nećemo doći...
al možda slijedeće...

hvala na pozivu user posted image

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 6
13.6.2009 11:50:18   
novamama
lipo se provediteuser posted image

nama je BJ ipak malo predalekouser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 7
13.6.2009 13:40:41   
Anoniman
Vidjela sam na tv-u, baš fora. user posted image  Međutim, danas smo već isplanirali dan...

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!