|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Tablica množenja
15.4.2009 11:40:33   
Zvonki
Imate li kakav savjet kako učenje tablice učiniti zabavnim i manje stresnim?
Mi recimo zasada učimo redak po redak svaki dan. S time da je u toku dana po nekoliko puta "izrešetam" pitanjima. Bilo da smo doma, u parku, svejedno...

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Tablica množenja
15.4.2009 11:54:45   
tikica_69
Mi smo imali neku plasticni tablicu koju smo kupili negdje (ne sjecam se gdje) i full je zabavna za uciti i lakse im je bilo s time. Al ubi me, bilo je to prije 4-5 godina i ne sjecam se vise ni tocno kako je izgledala.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 2
15.4.2009 14:38:17   
pepeljuga
mi jos nismo dosli do toga....user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 3
15.4.2009 19:53:07   
božica

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Imate li kakav savjet kako učenje tablice učiniti zabavnim i manje stresnim?
Mi recimo zasada učimo redak po redak svaki dan. S time da je u toku dana po nekoliko puta "izrešetam" pitanjima. Bilo da smo doma, u parku, svejedno...

user posted image user posted image user posted image
stvarno ne znam naćin kako da bude zanimljivija
samo ti nju rešetaj gdje god se sjetišuser posted image user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 4
15.4.2009 19:55:20   
dominik
a zaso bi bilo zabavno i lako kad moze biti mucno i tesko...resetanje i neka nagrada za 10 tocnih odgovora

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 5
15.4.2009 21:51:22   
njanja
ne znam kako se sada to uči, ali meni je tada tata napravio neku šemu po kojoj sma ja naučila i dan danas ju imam u glavi....na kartonu je bilo s jedne strane tablica množenja, a na 2. strani, tablica dijeljenja.... i to onako 1x1=1               2x1=2     3x1=   4x1 ...............1x 2=2              2x2=4     3x21x3=3               2x3=6     3x3......         uglavnom, cijela tablica je bila tako napravljena i ja sam to kao od šale naučila jer mi je sve nekako imalo smisla....  mislim da treba to dobro posložiti kako bi naučila....npr znam tipa koji dan danas ne zna množiti 9 x 9 nego on izmnoži koliko je 9 x 10 pa oduzme 9-> možeš si misliti posla????????

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 6
15.4.2009 22:34:47   
Ruža
Sestra je curama za svaki broj pisala na drugi kolaž papir i ljepila na vrata ormarića kuhinjskih elemenata. I svaki dan jedan broj.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!