ELENA35
|
..nikako više da skupim još i ovo malo snage,skroz sam iscrpljena,kao iscijeđeni limun..Po cijele dane sam sa dječicom,svatko sa svojim mušicama,i sve je to onako recimo ok..ali Jan mi ima u zadnjeh 15 dana užasne ispade,vrišti čim mu nešto nije po volji,baca se po podu,lupa glavom po trosjedu..ako ne obraćam pažnju,doslovno mi se onako vrišteći unosi u lice i urliče,sad mu smeta program na tv,pa smetaju mu čarape,pa skini mi,pa obuci mi,pa makni se mama,pa me čupa,tuče,sav se izobliči..to mi radi i po noći,u snu,budi se i ima svoj šou,ali ne regairam pa se nakon 15-20 minuta smiri i zaspe sam..a po danu to traje i do sat vremena..bude mokar ko miš,sva kosica mu bude mokra kao da je pokisao..htjela bi mu pomoći ali ne znam kako,i to je iscrpljujuće i za njega i za mene tj.za cijelu okolinu...Što se tiče pažnje i on i Sara imaju svu moju pažnju 24 sata dnevno,sve je podređeno samo njima..ljubavi puuuuuuuuuuuuuuuuuuno,toliko ih volim i to im pokazujem toliko često da mislim da sam im već dosadna..zbilja više ne znam u čemu je problem,dokle ćemo tako sa strahom iščekivati kad će ga opet spopasti,kako on kaže :šiza....Dali je to normalna faza odrastanja? Sara je skroz druga priča,to je divno,mirno dijete sa kojim se baš sve,ama baš sve može dogovoriti i razgovarati oko svega,i još nije pokazala takvo ponašanje kao braco...Očajna sam