|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Stvarno veliki dečko :)
28.3.2013 10:17:21   
anaxx
Dobila sam na mail, pa da podijelim s vama ovo:

http://shine.yahoo.com/parenting/george-king-of-england--born-weighing-over-15-pounds--is-one-big-baby-212724847.html

Ne znam jel zanimljivo ili zastrašujuće, dečko je inaće rođen prirodno, sa 7 kg user posted image , u početku je bilo kritično jer je jadan (i još jadnija mama) zaglavio pri porodu, srećom izgleda daje sve ok i da će dečko biti dobro. user posted image

(15 pounds + 7 ounces = 7,00233 kg )

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Stvarno veliki dečko :)
28.3.2013 11:14:35   
andydea
ajme...a ja sam jedva rodila svoguser posted image  od 4180g- isto prirodnim putem...

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2
28.3.2013 11:27:57   
ivana1112
U mojoj familiji samo velika djeca, moja svekrva svih 10-ero ( čak, toliko!) rodila redom od 5-6 kg, al šogorica mi sad prije 2 mjeseca rodila user posted image sa 4870g, a s mjesec dana imao 6500kg! user posted image S 2 mj nosi veličinu 68-74 user posted image user posted image user posted image

27.06.2012. mamin dečko L
13.11.2013. mamina princeza K

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 3
2.4.2013 22:28:59   
nina noa
Ja bi trebala roditi iduci tjedan,pa po racunanju gin. trebao bi imati 4800g, jer sad vec ima 4500g.user posted image u 41. sam tjednu i neznaju hoce li prirodno ili carskim.Frendica mi se mucila 16h prirodno pa su ju odlucili na carski.Da inzistiram na carskom????hvala!!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ivana1112)
Neposredna veza do poruke: 4
2.4.2013 22:30:44   
nina noa
U Petrovoj se poradam, pa me zanima ima li itko iskustva tamo????

(Odgovor članu nina noa)
Neposredna veza do poruke: 5
3.4.2013 14:50:07   
mariola
Nina noa svi ti oni šalju na carski tek kad je kritično rodit prirodno.
Ja sam prirodno rodila Tonija, 4540g. I to relativno brzo za prvo dijete i veliko dijete. O=nda mi je drugi porod bio ko od šale a imala je 4kg.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu nina noa)
Neposredna veza do poruke: 6
5.4.2013 21:11:31   
tita
Ja sam mama isto velikog dečka ,imao je 4700,i prirodno sam rodila!!!Brzo je sve to išlo!!!

Ne idi ispred mene,mogu te ne slijediti,Ne idi iza mene,mogu te ne voditi,Jednostavno-idi pored mene i budi moj prijatelj....

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste imale nagle promjene raspoloženja u trudnoći?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!