|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Strah od frizera
13.6.2013 9:21:26   
Tanjica Tanja
Moja H. se panično boji frizera.....ne želi ni prići vratima, a kamo li ućiuser posted image , probali smo ju sami šišati dok je bila manja, ali sad joj je kosa jako narasla i stvarno ju moram odvesti kod profesionalca na šišuser posted image  Ima puno kosice i puno se znoji, kad dođu paklene vrućine bit će joj grozno vrućeuser posted image  Jel se neka od vas susrela s tim problemom i kako ste ga rješile?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Strah od frizera
13.6.2013 12:03:37   
komarac1
Ako nema nekih neugodnih iskustava s frizerom onda je vjerovatno problem senzorne integracije! Ni moj ne voli šišanje! Nama su rekli da rjeđe idemo na šišanje dok ne bude veći!

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 2
13.6.2013 12:25:44   
pincirotvajler
neznam savjet jer radi toga moj d šišan na mašinicu iako nevolim takve frizure nema nam druge
i to nije da se boji frizera nego nevoli da ga se dira po glavi uopće,kamoli da još sjedi mirno dok ga se čupka user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 3
13.6.2013 14:13:37   
mariola
Ajojuser posted image
Nemam pojma. Moj T ide redovno odavno i uvijek sjedi mirno. Čak ima i svoju frizerku i ide samo kod nje, nema šanse da ga netko drugi šišauser posted image
L sam samo ja jednom šiške šišala i to je ona vrtila glavom lijevo-desno a ja šišala. Friz je bio odličanuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 4
13.6.2013 23:34:17   
matea1988
moji blizanci obožavaju šišanje, već me par put pitali kad budu išli.atari su 3 gofine, ali nikad nije bilo plača :) baš sam happy zbog toga :))

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 5
14.6.2013 7:43:44   
medoKartonski
Mi još niti jednom nismo išli na šišanje (18 mjeseci) ali sam joj nedavno šiške morala ošišati i bila je mirna ali sva u čudu :)

Ne provodite život s osobom s kojom možete živjeti, već s onom bez koje ne možete ... Marijo <3

Naša mala čudo( višta ) ... Iva <3 Rocky

(Odgovor članu matea1988)
Neposredna veza do poruke: 6
14.6.2013 7:52:29   
plavka
Mi smo se straha rješili! Prvo je urlala kod prvog šišanja, onda ju je mm dovodio u salon kad sam ja bila pred kraju šišanja i feniranja pa su me čekali i tako cca 2 puta, onda smo joj tamo jedanput šišali šiške, pa još jedanput ali uvijek kad su dolazili po mene i sad već priča kako ona ima svoju frizerku kao mama i strah je nestao!!!

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu medoKartonski)
Neposredna veza do poruke: 7
14.6.2013 15:26:05   
ucitelj
joj i ja imam taj uzasni problem nece i nece neki dan ja ga cvrsto dzala frizerka sisala jedino da opet mjenjam je ovo ej 4 u njegva 4 sisanja neto sjedne n astolicu samo se deruser posted image

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 8
14.6.2013 15:45:26   
ikica84
moj mladji se boji sisanja,bude miran pa minuta a kasnije je haos

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 9
15.6.2013 22:20:01   
Kony
Mm je frizer i susreće se s tim stalno i mrzi kada roditelji na silu dovode djete. Kaže da ga prvo treba dovesti i upoznati se s njim. I on uvjek tamo ima neke kekse, bonbone sokiće za takvu djecu. I još nešto nemojte od toga praviti buku. Sve onako mirno. Ja imam curicu od 5g i dečka od 1g. Ona se nije htjela šišati do 4g a svaki dan je u salonu i nismo ju ni forsirali a mali je sada s godinu dana prvi put šišan cjeli s sedam mj.smo mu šišali šiške samo i bio je super nije ni zaplakao ali mi muž nije dao da idem s njim. Rekao je da kada mame dodu s djecom obično bude teže nego kada su s nekim drugim. Eto nadam se da sam vam malo pomogla. Sretno svima!!!

2.12.2007 seka Lu
1.05.2012 braco Lu

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Da li vam se svidja ime Hana?
pisonjica

;

da! (73%)

ne... (27%)

Broj svih glasova: 105

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!