Strah od frizera (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

Tanjica Tanja -> Strah od frizera (13.6.2013 9:21:26)

Moja H. se panično boji frizera.....ne želi ni prići vratima, a kamo li ući[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley19.gif[/image], probali smo ju sami šišati dok je bila manja, ali sad joj je kosa jako narasla i stvarno ju moram odvesti kod profesionalca na šiš[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Ima puno kosice i puno se znoji, kad dođu paklene vrućine bit će joj grozno vruće[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Jel se neka od vas susrela s tim problemom i kako ste ga rješile?

komarac1 -> RE: Strah od frizera (13.6.2013 12:03:37)

Ako nema nekih neugodnih iskustava s frizerom onda je vjerovatno problem senzorne integracije! Ni moj ne voli šišanje! Nama su rekli da rjeđe idemo na šišanje dok ne bude veći!

pincirotvajler -> RE: Strah od frizera (13.6.2013 12:25:44)

neznam savjet jer radi toga moj d šišan na mašinicu iako nevolim takve frizure nema nam druge
i to nije da se boji frizera nego nevoli da ga se dira po glavi uopće,kamoli da još sjedi mirno dok ga se čupka [sm=smiley36.gif]

mariola -> RE: Strah od frizera (13.6.2013 14:13:37)

Ajoj[sm=smiley13.gif]
Nemam pojma. Moj T ide redovno odavno i uvijek sjedi mirno. Čak ima i svoju frizerku i ide samo kod nje, nema šanse da ga netko drugi šiša[sm=smiley36.gif]
L sam samo ja jednom šiške šišala i to je ona vrtila glavom lijevo-desno a ja šišala. Friz je bio odličan[sm=jezicek.gif]

matea1988 -> RE: Strah od frizera (13.6.2013 23:34:17)

moji blizanci obožavaju šišanje, već me par put pitali kad budu išli.atari su 3 gofine, ali nikad nije bilo plača :) baš sam happy zbog toga :))

medoKartonski -> RE: Strah od frizera (14.6.2013 7:43:44)

Mi još niti jednom nismo išli na šišanje (18 mjeseci) ali sam joj nedavno šiške morala ošišati i bila je mirna ali sva u čudu :)

plavka -> RE: Strah od frizera (14.6.2013 7:52:29)

Mi smo se straha rješili! Prvo je urlala kod prvog šišanja, onda ju je mm dovodio u salon kad sam ja bila pred kraju šišanja i feniranja pa su me čekali i tako cca 2 puta, onda smo joj tamo jedanput šišali šiške, pa još jedanput ali uvijek kad su dolazili po mene i sad već priča kako ona ima svoju frizerku kao mama i strah je nestao!!!

ucitelj -> RE: Strah od frizera (14.6.2013 15:26:05)

joj i ja imam taj uzasni problem nece i nece neki dan ja ga cvrsto dzala frizerka sisala jedino da opet mjenjam je ovo ej 4 u njegva 4 sisanja neto sjedne n astolicu samo se der[sm=smiley13.gif]

ikica84 -> RE: Strah od frizera (14.6.2013 15:45:26)

moj mladji se boji sisanja,bude miran pa minuta a kasnije je haos

Kony -> RE: Strah od frizera (15.6.2013 22:20:01)

Mm je frizer i susreće se s tim stalno i mrzi kada roditelji na silu dovode djete. Kaže da ga prvo treba dovesti i upoznati se s njim. I on uvjek tamo ima neke kekse, bonbone sokiće za takvu djecu. I još nešto nemojte od toga praviti buku. Sve onako mirno. Ja imam curicu od 5g i dečka od 1g. Ona se nije htjela šišati do 4g a svaki dan je u salonu i nismo ju ni forsirali a mali je sada s godinu dana prvi put šišan cjeli s sedam mj.smo mu šišali šiške samo i bio je super nije ni zaplakao ali mi muž nije dao da idem s njim. Rekao je da kada mame dodu s djecom obično bude teže nego kada su s nekim drugim. Eto nadam se da sam vam malo pomogla. Sretno svima!!!

Stranica: [1]