|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Sportsko- edukativna igraonica za djecu od 1-...
8.9.2010 11:32:33   
danchy
Bok Cure!

Znam da je bilo dosta puta pitanja oko nekih aktivnosti za djecu između 1-3 godine života... Ja sam več lani nešto pisala o tome, a sada počinje nova sezona, pa ako vas interesira, tu imate link:

http://www.fitness-forma.com

Pozdrav!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Sportsko- edukativna igraonica za djecu o...
8.9.2010 11:37:59   
CallamityJane
danchy ja bas trazim nesto ovakvo ali u Splitu!
Je li se nalazite samo u Zagrebu ili imate kakvu podruznicu i u Splitu? ili mozda znas nesto slicno ovome?

(Odgovor članu danchy)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Sportsko- edukativna igraonica za djecu o...
10.9.2010 7:36:00   
danchy
Ne znam za Split niš, na žalost... Ali znam da su imali neke vježbe tipa Mama i beba vježbaju... Čak je i u novinama bilo... Možda da to probaš malo pronjuškati... http://www.24sata.hr/news/split-mlade-mame-vjezbaju-zajedno-sa-svojim-bebama/104391/
To ti je link, pa vidi kontakt, možda imaju i nešto za djecu od 1-3 godine...

Sretno!

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Sportsko- edukativna igraonica za djecu o...
10.9.2010 9:29:38   
Gogule
evo rajke da ne otvaram novu temu. Jučer smo išli upisati Roka u Miniće. To je sportska igraonica u sportskom centru Sutinska vrela-Podsused. Inače ekipa je iz Zaprešića, dvije su profesorice tjelesnog (jedna je bivša rukometna reprezentativka- što mene veseli jer sam davno igrala) i nadam se da će naš sin moći u zimskom vremenu ispucati svu energijuuser posted image . To je osmišljeno za djecu vrtićke dobi, do škole. Sviđa mi se jer rade sve , i upoznavaju se sa svim sportovima  Cilj programa je savladavanje i usavršavanje osnovnih oblika kretanja te usvajanje osnovnih motoričkih znanja karakterističnih za pojedine sportove (atletika, gimnastika, nogomet, košarka, rukomet, odbojka, plesovi ...).
60 sati traje (od rujna do lipnja)dva puta tjedno(pon-sr) po 45 min.cijena 180kn mjesečno.u skupini ima do 15 djece, jučer na upisu 10. R. se svidjelo a sad ćemo vidjeti u ponedjeljak kad počne kako ćemo jer nam jedino vrijeme radi problem. Naime treninzi počinju u 17 (jer nema kasnije slobodnog termina- iza je teakwando) pa neznam da li ćemo stizati pošto radimo do 16,30. nadam se da hoćemo.user posted image   mame iz okolice evo ako ste zainteresirane a imate dječicu od 3-6 god ima još mjestauser posted image  (mislim , znate ono kavica dok klinci treniraju)

_____________________________

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu danchy)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!