|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Sportsko- edukativna igraonica za djecu od 1-...
8.9.2010 11:32:33   
danchy
Bok Cure!

Znam da je bilo dosta puta pitanja oko nekih aktivnosti za djecu između 1-3 godine života... Ja sam več lani nešto pisala o tome, a sada počinje nova sezona, pa ako vas interesira, tu imate link:

http://www.fitness-forma.com

Pozdrav!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Sportsko- edukativna igraonica za djecu o...
8.9.2010 11:37:59   
CallamityJane
danchy ja bas trazim nesto ovakvo ali u Splitu!
Je li se nalazite samo u Zagrebu ili imate kakvu podruznicu i u Splitu? ili mozda znas nesto slicno ovome?

(Odgovor članu danchy)
Neposredna veza do poruke: 2
10.9.2010 7:36:00   
danchy
Ne znam za Split niš, na žalost... Ali znam da su imali neke vježbe tipa Mama i beba vježbaju... Čak je i u novinama bilo... Možda da to probaš malo pronjuškati... http://www.24sata.hr/news/split-mlade-mame-vjezbaju-zajedno-sa-svojim-bebama/104391/
To ti je link, pa vidi kontakt, možda imaju i nešto za djecu od 1-3 godine...

Sretno!

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 3
10.9.2010 9:29:38   
Gogule
evo rajke da ne otvaram novu temu. Jučer smo išli upisati Roka u Miniće. To je sportska igraonica u sportskom centru Sutinska vrela-Podsused. Inače ekipa je iz Zaprešića, dvije su profesorice tjelesnog (jedna je bivša rukometna reprezentativka- što mene veseli jer sam davno igrala) i nadam se da će naš sin moći u zimskom vremenu ispucati svu energijuuser posted image . To je osmišljeno za djecu vrtićke dobi, do škole. Sviđa mi se jer rade sve , i upoznavaju se sa svim sportovima  Cilj programa je savladavanje i usavršavanje osnovnih oblika kretanja te usvajanje osnovnih motoričkih znanja karakterističnih za pojedine sportove (atletika, gimnastika, nogomet, košarka, rukomet, odbojka, plesovi ...).
60 sati traje (od rujna do lipnja)dva puta tjedno(pon-sr) po 45 min.cijena 180kn mjesečno.u skupini ima do 15 djece, jučer na upisu 10. R. se svidjelo a sad ćemo vidjeti u ponedjeljak kad počne kako ćemo jer nam jedino vrijeme radi problem. Naime treninzi počinju u 17 (jer nema kasnije slobodnog termina- iza je teakwando) pa neznam da li ćemo stizati pošto radimo do 16,30. nadam se da hoćemo.user posted image   mame iz okolice evo ako ste zainteresirane a imate dječicu od 3-6 god ima još mjestauser posted image  (mislim , znate ono kavica dok klinci treniraju)

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu danchy)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!