|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Sex nakon carskog
25.4.2013 21:48:44   
M.mama
prošla su 3 tjedna od carskog i toliko mi je bolan seksualni odnos da ga nemam , imam osječaj da sam tako uska dolje da sam potpuno zatvorena dal se to događa ikome drugom osim meni user posted image i kad ču proradit jer imam potrebu i masturbacija je još uvjek jedina stvar koju po tom pitanju mogu upražnjavat normalno ..u početku sam mislila da če sve bit bolje nakon par puta ali me samo još više boli user posted image

< Poruku je uredio Zvonki -- 26.4.2013 8:04:30 >

''Oči tvoje u kojima spavamo
Zajedno tako lijepo
Proizvode u mojoj svijesti ljudskoj
Bolju sudbinu nego sve noći svijeta''
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: sex nakon carskog
26.4.2013 6:51:01   
sina
3 tjedna?? meni sex nije bio na pameti naredna 2 mjeseca,u početku je bilo odvratno bolno,neke šavove sam osjetila narednih 10 mj,ali ja sam rodila prirodno i jako ispucala,pa sam puno šivana

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu M.mama)
Neposredna veza do poruke: 2
26.4.2013 8:00:01   
pincirotvajler
sina pa tema i je za nakon carskog user posted image
ja sam nakon 2tj i bilo normalno ko i prije

< Poruku je uredio pincirotvajler -- 26.4.2013 8:01:29 >

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 3
26.4.2013 17:47:21   
MaTana
Ja sam nakon prvog carskog bez problema imala odnose nakon cca mjesec dana. Sad neznam kako ce biti, mm je na brodu i dolazi za 4 mjeseca...
Da sam na tvom mjestu pokusala bi sa nekim lubrikantom

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 4
26.4.2013 18:34:47   
cuba
Ja sam nakon carskog pričekala da prođe 6 tjedana i obavila ginekološki pregled i onda krenula u akciju sa mm. Prvi puta smo polako jer nisam znala kako će biti ali prošlo je bez problema..
A da još malo pričekaš, nije svačiji organizam isti, možda ti tijelu treba još malo vremena za oporavak?

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 5
26.4.2013 22:47:56   
seraphyme
meni je poslije prvog carskog bio osjećaj kao da mi ponovo skida junf

razradila se žaklina nakon 6-7 pokušaja

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 6
27.4.2013 10:34:21   
M.mama
e upravo takav osjećaj kao da mi je prvi put .... jučer je sve sjelo na svoje mjesto user posted image odma se bolje osjećam i to taman kad sutra ujutro odlazi i nećemo se vidjet 4 mjeseca već sam sad u apstinenciskoj krizi ....

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 7
27.4.2013 11:07:50   
Sunshine28
ja sam cekala 6 tjedana do prvog pregleda, pa onda dobila user posted image tak da smo probali tek 2 mjeseca nakon carskog...malo neobicno, i ja sam imala osjecaj da sam jako uska, ali isli smo polako i bilo je super
mene je zapravo najvise zabrinjavao rez, iako znam da je to nemoguce u mojoj je glavi stalno bilo da moze puknuti od previse napora, cak se ni sada, 7 mjeseci kasnije, nisam skroz "izljecila" user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu M.mama)
Neposredna veza do poruke: 8
10.6.2013 15:40:52   
cocco
mene ne brine vanjski rez, nego ovi unutra. i sve me nekak još boli i probada, dobro, prošlo je tek 2 i pol tjedna od carskog, al već počinjem razmišljati o tome.

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Kako se riješiti dude?
Admin

Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!