Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Seksi oblaćenje djevojčica 17.11.2008 21:17:18
|
|
|
|
lelo
|
I što je najstrašnije misle da su im curice baš lijepo tako obučene. Ne razmišljaju da to zapravo im šteti i da daje krivu sliku o njima.Kako li će biti za par godina kad malo porastu?
|
|
RE: Seksi oblaćenje djevojčica 17.11.2008 21:27:23
|
|
|
|
Elena
|
slazem se s vama,trudim se da martina uvjek bude ljepo obucena ali u farmerice,bluzice,cak sto vise najugodnije4 je i nju i meni kad smo u trenerice,pa zato drage mame pustite djecu da budu djecu,a ne seksi barbike,i samo jos nesto uopce mi se ne svidi kad vidim djevojcicu od 3,4 ili 5 go,s lak na noktima,karmin na usnama i jos gore nasminkane oci,bas mi je sve to odvratno....
|
|
RE: Seksi oblaćenje djevojčica 18.11.2008 10:32:04
|
|
|
|
tonkica
|
Prestrašno, kakve budu njihove cure kad dođu u pubertet ak ih već kao male tak oblače? Ni meni se to ni najmanje ne sviđa.
|
|
RE: Seksi oblaćenje djevojčica 18.11.2008 10:37:43
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: tonkica Prestrašno, kakve budu njihove cure kad dođu u pubertet ak ih već kao male tak oblače? Užasne...sestra mi ide 4. razred, kad vidim njezine prijateljice iz razreda..minjak, britele, šminka
|
|
RE: Seksi oblaćenje djevojčica 18.11.2008 10:53:32
|
|
|
|
sanjarica
|
ma joj to je meni bolest roditelja koji moze vlastito dijete obuci tako.mene opet nerviraju curice pocevsi od 5 osnovne koje oblace preuske stvari,izbace sisice i tangice..i hajmopovrh svega u skolu.mislim uzas.ja bih zabranila takvo nosenje u skolu.a po cesti i onako hoda uzas...
|
|
RE: Seksi oblaćenje djevojčica 18.11.2008 12:07:25
|
|
|
|
Dora04
|
Užasno mi je kad su osnovnoškolke, pa i srednjoškolke obučene i našminkane kao na modnoj pisti. Ja se uopće ne čudim "starijim" dečkima da ih zavode i ispadaju pedofili, jer tim curicama nemožeš odrediti dob, a i same lažu o svojim godinama.
|
|
|
|
RE: Seksi oblaćenje djevojčica 18.11.2008 12:08:00
|
|
|
|
Dajana
|
Mislim da su isključivo roditelji krivi za loše ponašanje svoje djece, pa tako i za to. Moja kćer ide u 7. razred i mogu vam reći da je prestrašno kako se te cure ponašaju i oblače. One koje još nemaju cice, nose puš ap grudnjake i u njih stavljaju vatu. kad su meni počele rasti cice u 5. i 6. razredu, bilo me je toliko sram da sam nosila široke majice da se to što manje vidi, a danas hodaju polugole po školi. Uzori su im sponzoruše, i to od malih nogu. U školi ima koliko hoćete budućih Severina i Vlatki Pokos.
|
|
|
|
RE: Seksi oblaćenje djevojčica 18.11.2008 12:31:13
|
|
|
|
ninolina
|
Užasno mi je kad su osnovnoškolke, pa i srednjoškolke obučene i našminkane kao na modnoj pisti. Ja se uopće ne čudim "starijim" dečkima da ih zavode i ispadaju pedofili, jer tim curicama nemožeš odrediti dob, a i same lažu o svojim godinama. baš sam malo prije pričala s frendicom i isto to rekla njoj zato potpisujem. Ja volim da je moja obučena u haljinice i često je u njima ali to nije izazovno nego slatko. Hulahopkice, šosić i gore sportska majca a dole starke i meni je to ok. A neke mamice rade od svoje djece svašta. Ružno
|
|
RE: Seksi oblaćenje djevojčica 18.11.2008 21:20:44
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: Dajana Uzori su im sponzoruše, i to od malih nogu. U školi ima koliko hoćete budućih Severina i Vlatki Pokos. zaboravila si na barbie i slicne lutke... one imaju po meni jos veci utjecaj na male curice... ako cu ikada imati curicu sigurno cu ju oblaciti u traperice i slicno casual odjecu jer sam i sama takav tip..
|
|
|
|
RE: Seksi oblaćenje djevojčica 19.11.2008 10:27:12
|
|
|
|
Vjeverica ST
|
pa da..moja teta je maloj rodici davala u početku samo moje stare lutke s popunjenim oblinama, jačim stomakom i trbuhom..Trebamo se borit protiv toga. Kažu da već u vrtićima ima anoreksične i iskompleksirane djece. Pa moraju imat djetinjstvo.Koliko god im to ne bilo tad drago i nepopularno oblačenje, kasnije će nam biti zahvalni
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!