|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Savjet molim..
24.1.2013 13:37:51   
maminangel
Moje najstarije djete je uključeno u logopedsku terapiju u Suvag dva puta tjedno nakon što smo više od godinu dana čekali da nas uvrste u terapiju,dijagnoza joj je brzopletost,dok smo čekali na to mjesto išli smo kod jedne divne logopedice privatno,konkretno imala je problema sa izgovorom slova R i L,za sada još uvjek radimo na korekciji slova R,i na analizi i sintezi,uskoro ide na testiranje kod psihologa za školu jer je ove godine školski obveznik.Mene zanimaju iskustva roditelja takve djece?Dali je bilo problema u školi i što se tiče gradiva i što se tiče druge djece?svi znamo kako djeca znaju biti okrutna.Puno razgovaramo o tome jer mojoj S.jako smeta kad je djeca u vrtiću zezaju.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Savjet molim..
25.1.2013 8:49:54   
Renata RR
Mi smo išli kod logopeda zbog slova š,č,,ž, l,r. Naučio je sve, ali R mu još uvijek radi probleme. Sada ide u 1. razred. Iz njegovog razreda skoro pola djece još uvijek ne zna pravilno izgovarati glasove, pogotovo šumnici i r im još uvijek rade probleme. Učiteljica kaže da zbog toga ne kuže razliku među pojedinim slovima. Sigurna sam da će joj terapija pomoći i ne bi trebala imati probleme u školi. To je i cilj terapije.

Što se tiče brzopletosti nemam iskustva.

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 2
25.1.2013 9:17:59   
LorVer
I moja Ver ide logopedu, umjesto š izgovara s.
Ide u prvi razred, i odlazak logopedu joj ne predstavlja nikakav problem. Dapace, jos profitira time jer tamo uvijek nesto novog nauci.
Sad imamo pauzu dok joj prvi zubici ne narastu

Sterne fallen nicht von Himmel,
sie werden geboren

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 3
25.1.2013 12:16:48   
maminangel
Hvala cure,ma zapravo ta bropletost je vezana sa poremećajem u govoru,jednostavno joj jezik nemože pratiti misli i onda proguta neka slova,neki dan mi je prvi put napomenula i da rade na slušnoj pažnji pogotovo s brojevima,primjer kaže joj 5 brojeva i ona ih mora ponoviti tim redosljedom a ona obavezno koje izostavi,inače jako sam zadovoljna sa programom u Suvagu i zbilja djeca budu spremnija za školu,jer već tada imaju zadaće i usvojene radne navike,samo me zanimalo kako je toj dječici kad krenu u školu,dali im to predstavlja problem s gradivom,nisam znala da toliko djece ima problema sa izgovorom pojedinih slova.Mi kad smo kretali u školu,imam osjećaj da se nije toliko pridavalo pažnje tom problemu,kao rješit će se sam od sebe,a danas djeca koja kreću u školu moraju već svašta znati da bi im bilo lakše usvojiti gradivo,ali to je druga tema..Samo da znate ako imate školarca da još malo i počinju pregledi za upis u škole..Pozdrav svima..

(Odgovor članu LorVer)
Neposredna veza do poruke: 4
25.1.2013 12:59:06   
Renata RR
Probleme mogu imati ona djeca koja ne idu logopedu. Slažem se s lorver da tamo mogu samo profitirati: obogate svoj rječnik, neki nauče čitati, nauče razlikovati pojedina slova..

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!