Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Savijeti za prilagodbu jaslicama 11.8.2009 10:49:03
|
|
|
|
njanja
|
Drage moje, Jančina 01.09. kreće u jaslice, imati će 14,5 mjeseci...Trenutno je kod bake i dede i uživa s njima kao malo prase, ali ubrzo nas čeka novo-teže odvajanje... Mame koje su to prošle i tete u vrtiću (puli, anne, krky-koga sam zaboravila???) molim za savijete što god vam padne na pamet.... Pusa i pozz svima, javim se ovih dana malo dulje!!!!
|
|
RE: Savijeti za prilagodbu jaslicama 11.8.2009 14:08:53
|
|
|
|
Ruža
|
Ja vam mogu poželjeti jedino sretno! Bilježi nam iskustva.
|
|
RE: Savijeti za prilagodbu jaslicama 11.8.2009 16:16:42
|
|
|
|
ejmama
|
Želim vam puno sreće Mi nismo imali problema s prilagodbom, nekad čak nije htjela ići doma, eto imala sam sreće. Di će ići Jan?
|
|
RE: Savijeti za prilagodbu jaslicama 11.8.2009 19:48:45
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Draga i nas to čeka sada,nadam se da će dobro proći mene je sad najviše strah toga kako će to sve prihvatiti jer je bio u bolnici,a inače jako voli djecu pa mislim da nebi trebalo biti problema
|
|
RE: Savijeti za prilagodbu jaslicama 12.8.2009 7:55:09
|
|
|
|
dominik
|
prvo - nemoj slusat one pateticne mame koje ce biti na privikavanju u vrticu jer ce te nepotrbno uplasiti i pricati kako ti je djete tulilo 20 minuta kad si prvi puta otisla na pola sata... nama je bilo prva 3 tjedna tesko...on me drzi za majcu ja mu prakticki trgam majcu iz ruku i odguravam ga od sebe...odlazim u suzama...nakon 30 minta na poslu vec se lakse dise...ali nakon mjesec dana vec je to drugacije...a nakon 3 mjeseca druga prica...mali trci u vrtic..tetama u krilo...ja sam uvjerena da je nama pomoglo to kaj je dolazio u dezurstvo i prvih pola sata bio sam sa tetama pa se osjecao posebno mozda...tete a obzavaju a sad toliko obozava vrtic da sam pita kada ce u vrtic....savjet...ma koliko god teski bili prvi dani ne odustaj...proci ce i bit ce bolje
|
|
|
|
RE: Savijeti za prilagodbu jaslicama 12.8.2009 10:28:03
|
|
|
|
Zvonki
|
I nama se sprema isto uskoro. Treba ostati hladne glave koliko je god moguće. Svako dijete je individua pa će se tako i prilagođavati. Ako popričaš s bilo kojom tetom u vrtiću sve će ti reći isto. Da nije tako strašno kao što mi mame to primamo srcu
|
|
RE: Savijeti za prilagodbu jaslicama 12.8.2009 11:35:49
|
|
|
|
božica
|
Tako je Zvonki I ja vam se javim u 9mj
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!