|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   S bebom na bazen
21.11.2008 13:12:12   
anne
Sami će imati 4 mjeseca kad ćemo ići na Bled. U hotelu imaju predivne bazene. S Petrom nema beda, ali kako to izvesti sa Samijem?
Biste li vi kupali svoju bebu u bazenu?

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: S bebom na bazen
21.11.2008 13:24:45   
ninolina
Mi smo sa Theom išli svako malo ali njega nismo kupali čak ni sada preko ljeta a imao je 1,5 god. Čuj ako se osječaš sigurno, voda je topla i ne bojiš se bakterija, gljivica. Odluka je tvoja. Meni se čini još premali. Naš se kupao doma u velikom bazenu sa rukavicama ali ne na javnom najviše zbog klora. Nekako me strah tih kemikalija

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2
21.11.2008 13:41:03   
Florijan Jakov
Nismo jos s FJem još bili na bazenu, pa ne znam ali mislim da je Sami još premali.

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 3
21.11.2008 13:47:43   
anne
TAko nekako i ja razmišljam, ali MM me gnjavi da sam preoprezna. Pošto su to bazeni hotela zbilja je čisto i nema puno ljudi.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 4
   [Brisano sporočilo]
6.12.2008 6:42:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu anne)
  Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!