|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Radno vrijeme vrtića
2.4.2009 10:21:38   
anne
Kako rade vrtići vaših klinaca?
Kad su dežurstva?
Rade li nedjeljom?

Privatni vrtić u kojem radim radio je i subotom prijepodne, mogli su se u njemu organizirati proslave vrtiće, a dežurstvo je bilo od 7:30-8 i 16-16:30.
Pričalo se da će vrtići raditi i do 20h ako se pokaže potreba.

Još malo pa će raditi i po noći.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Radno vrijeme vrtića
2.4.2009 10:29:51   
ejmama
Naš je radio od 06:30 - 17:00h. Vikende se nije radilo, a po ljeti ne znam jer sam je ispisala.

H 07 E 09

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 2
2.4.2009 10:51:13   
Florijan Jakov
mislim da naš radi tipa od 06 - 18, koliko sam skužila.... ja dovodim FJa oko 7.40 i već ima dosta djece; a ako se dogodi da ja idem po njega oko 16.45 još uvijek bude djece....ne rade vikendom naravno

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 3
2.4.2009 12:21:24   
Lady3
naš radi od 6 h-pola 5..
vikendom ne radi...ljeti, za praznike isto se radi ali se grupe spajaju jer ne idu sva djeca u vrtić tada a i vrijeme je tada godišnjih..

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 4
2.4.2009 13:08:25   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Lady3

naš radi od 6 h-pola 5..
vikendom ne radi...ljeti, za praznike isto se radi ali se grupe spajaju jer ne idu sva djeca u vrtić tada a i vrijeme je tada godišnjih..

tako i danijelov vrtić

u puli ima DEŽURNI VRTIĆ koji je za cijeluuser posted image  pulu,radi do 20 sati navečer.tada dijete dovedeš tek u 11 ako ostaje do 20 sati.to znam iz prve ruke jer je u tom vrtiću bila curica koju sam čuvala skoro 6 godina

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!