Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: RR-druženje RI- Matejna 15.9.2010 13:05:11
|
|
|
|
njanja
|
javi malo više detalja, gdje se to održava na Viškovu....ima li u blizini kakav parkić za djecu...ja sam bolesna, ali možda navratim do petka bi trebala biti ko nova
|
|
RE: RR-druženje RI- Matejna 15.9.2010 21:17:12
|
|
|
|
dami
|
Sumnjam. petkom je udarni dan na poslu, tako ga kad dođem doma nisam nizašta. Ovaj put otpada Matejna. Hvala na pozivu !
|
|
RE: RR-druženje RI- Matejna 16.9.2010 9:36:36
|
|
|
|
njanja
|
Ejmama poručuje da se ovo održava u šatoru preko puta pošte i vrtića, tamo se može i parkirati, ima park blizu, biti će i lunapark i štandovi, počinje u 17 h....Tko je za neka se javi Ejmami...Ja nisam sigurna, ako do kraja ozdravim, možda i dođemo janko i ja, ali nešto kažu i za sutra kišu....
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!