Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Prvi i jedini, časopis za djevojčice Luna 6.5.2009 10:38:02
|
|
|
|
Renata RR
|
Predstavljamo vam časopis za djevojčice starosti između 8-14 godina. Luna je zabavno, edukativno štivo za razbibrigu i učenje, a ponajviše kao pomoć pri odrastanju. Luna je prijateljica svake djevojčice. U Luni nema tračeva, pop kulture, nema veličanja mršavosti, ljepote kao imperativa, seksa... Luna ne prezentira uspješnost kroz ljepotu i bogatstvo, već kroz znanje, dobrotu, trud i sve ostale istinske vrijednosti. Luna je iznad svega ozbiljan i edukativan časopis koji pomaže djevojčicama pri katkad teškim počecima odrastanja. Luna im daje odgovore na pitanja koja djevojčice teško postavljaju odraslima. No, ujedno, uz Lunu će se djevojčice odlično zabaviti i nasmijati. Lunu potražite na svim prodajnim mjestima Tiska i Distri Pressa.
|
|
|
|
RE: Prvi i jedini, časopis za djevojčice Luna 6.5.2009 10:54:54
|
|
|
|
Njofra
|
Htjela sam ga kupiti ali ga nema u prodaji. Tražim još po trafikama.
|
|
RE: Prvi i jedini, časopis za djevojčice Luna 6.5.2009 14:36:32
|
|
|
|
tikica_69
|
To ce moj mladji vjerojatno odmah htjeti....on voli te zenske casopise...ko baba je
|
|
RE: Prvi i jedini, časopis za djevojčice Luna 7.5.2009 6:42:03
|
|
|
|
božica
|
lUNA ĆINI MI se intersantan
|
|
RE: Prvi i jedini, časopis za djevojčice Luna 7.5.2009 7:23:46
|
|
|
|
troubled
|
paula ga je snimila čim se pojavio na kiosku... do sad su izašla tri broja i sad s nestrpljenjem iščekujemo četvrti zanimljivi su, volim i ja prelistati do sad su bile reportaže o aknama, pubertetu i menstruaciji... zatim o internetu... ma baš ima svašta zgodne su teme...olakšaju posao roditeljima
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!