Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
[Obrisani korisnik] 23.7.2009 10:15:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Prva igračka koju ste im kupili 23.7.2009 10:39:36
|
|
|
|
ZVRK
|
nesječam se
|
|
RE: Prva igračka koju ste im kupili 23.7.2009 10:57:21
|
|
|
|
Puli
|
zvečku cvijet da joj uz ime odgovara još dok je bila u buši
|
|
RE: Prva igračka koju ste im kupili 23.7.2009 11:08:34
|
|
|
|
mamica29
|
Onog slonića iz Winnie Pooha. još kad je bio u mojoj buši. Pa onda Chicco mobile sa pčelicama i onda je još bio u buši. ali taj mobile je prva liga. Već ga je sa tri tjedna promatral.
|
|
RE: Prva igračka koju ste im kupili 23.7.2009 11:15:03
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ne sjećam se baš. ali mislim da je to bila plastična aku bušilica, isto je imao negdje oko 1 godine
|
|
RE: Prva igračka koju ste im kupili 27.7.2009 22:28:29
|
|
|
|
božica
|
V je dobila malu krpenu lopticu (2,5mj) lavica je dobila malog zvrka koji se ljulja(9,5mj) obadve su dobile prve igračke u vrijeme Božića
|
|
RE: Prva igračka koju ste im kupili 31.7.2009 16:19:42
|
|
|
|
Ruža
|
Utješile ste me. Značii nisam jedina.
|
|
RE: Prva igračka koju ste im kupili 31.7.2009 16:36:19
|
|
|
|
buduća mamica
|
moj nerođeni bebač već ima dva malecka plišana medeka.jedan do tate i jedan od mame.
|
|
|
|
RE: Prva igračka koju ste im kupili 31.7.2009 16:47:34
|
|
|
|
Anoniman
|
kad je imala mesec-dva, malo plisano sunce. sad joj svako malo kupim ponesto, uvek kad sam u setnji i vidim deciju prodavnicu, udjem i ne mogu da odolim da joj ne kupim barem neku sitnicu.
|
|
|
|
RE: Prva igračka koju ste im kupili 1.8.2009 8:14:13
|
|
|
|
zaba
|
imala je nekave plišane još prije rođenja,a kad se rodila s 3 mj je dobila crveni cvjetić,prva boja koju beba kuži,pa smo ju stavljali na trbuh da diže glavu i vježba.Cvjetić čak ima ime- TILLY.
|
|
RE: Prva igračka koju ste im kupili 1.8.2009 8:28:11
|
|
|
|
Njofra
|
Koji dan prije nego sam išla roditi slučajno mi se svidio plišanac čudovište iz ormara a i bio je ne skup pa sam kupila za malog popišanca budući je tata kupio prvu igračku klincezici i to plišanu, da malo opišem, slatku žutu ptičicu s mornarskom majicom i slatkom veikom gjavom. Ali mogu vam reči on se s njom nije zabavljao do sad možda jednom samo provrtio ga po rukicama i to zato kaj je seka igrala tu igricu . Pa sam došla do zaključka kako je bolje kad te oni sami traže nešto tada im kupi.
|
|
RE: Prva igračka koju ste im kupili 1.8.2009 8:30:38
|
|
|
|
dominik
|
prve domieve igracke se ne sjecam dora je prvu igracku dobila od dominika...mala plisana fifi sa kojom je djelila krevetic u bolnici
|
|
|
|
RE: Prva igračka koju ste im kupili 1.8.2009 12:17:40
|
|
|
|
Marta j
|
Zveckice i medu jos dok je bio u stomaku a i sada mu kupujem stalno nesto il robicu il igracke pa me mama vice da sam vec previse kupila a tek mu 2mj.
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!