Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Protiv Zakona o medicinskoj oplodnji 11.7.2009 8:45:38
|
|
|
|
dominik
|
|
|
|
|
RE: Protiv Zakona o medicinskoj oplodnji 11.7.2009 10:18:13
|
|
|
|
Viky
|
Da nisam na moru,sigurno bi došla.Jako sam osjetljiva na tu temi i srce me boli kad vidim te glupe umove kako odlučuju o tuđim sudbinama...
|
|
RE: Protiv Zakona o medicinskoj oplodnji 13.7.2009 9:04:52
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: djetelina www.roda.hr Pridružite se tihom prosvjedu protiv sramotnog Zakona, 11.7.2009 u podne! Glavni događaj je u Zagrebu na trgu, ali se prosvjedi podrške održavaju i u drugim gradovima: Rijeka, Split, Osijek, Zadar, Pula, Karlovac... Neka baloni od sapunice pokažu kako pucaju nade onih kojih se Zakon tiče - a to može biti svatko od nas, nečija kći/sin, sestra/brat... bilo tko! Da sam znala da če biti u Puli bila bi išla
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!