|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Povratak u jaslice/vrtic
2.9.2008 12:56:06   
cokolada
Mi smo jucer krenuli u jaslice nakon 2 mjeseca stanke. Danima smo ga pripremali da ce ponovo u jaslice kroz razgovor i igru.
Jucer, 1. dan cijelim putem do jaslica je pricao da ne zeli ici, dolazak, urlici i odvajanje na silu, plac. Toliko me boljelo da su i meni dosle suze kada sam ga ostavila. Ostavila sam ga u 9 h, a dosla po njega u 12 h. cijelo popodne smo bili zajedno, igrali se, itd. danas ponovo odlazak u vrtic, jednom je rekao da ne zeli ici, onda je rekao da zeli, dosli, obuli slapice, dala mu caj i sam je otisao u sobu djeci i teti, bez placa. Oko 3 h idem po njega.
Inace grupa je ostala ista od prosle godine i obje tete, promjenili su samo sobu.
Strah me kako ce biti sutra, samo drzim fige da je prihvatio novo nastalu situaciju i da ce odlaziti bez placa.
Kako je bilo kod vas?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Povratak u jaslice/vrtic
2.9.2008 13:10:16   
koka
Evo mi smo krenuli u vrtić nakon 2 mjeseca pauze bez problema user posted image user posted image user posted image Pripremali smo ga al nije mi bilo svejedno. Jer svaki put kad bi bio malo duže doma za ponovo krenuti, bilo je pravo mučenje. Plač, grljenje i muke..... A sad sam isto mislila da će biti ovako,pogotovo što me vidi da idem doma s Milom ali nije . Bio je oduševljen i sretan,vidjet čemo kako će dalje... Tete i prijatelji su mu ostali isti a to mu je bitno, jer mi je naglasio da ne želi druge tete i ići gore u drugu grupuuser posted image .

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Povratak u jaslice/vrtic
3.9.2008 11:59:26   
cokolada
Danas 3. dan jaslica, putem mi je davao na znanje da ne zeli ici ali nije plakao. Kada smo dosli i kada je vidio djecu kako se igraju samo je utrcao u sobu bez problema, ali....
Nocas se budio svakih sat vremena i plakao i plakao, palila sam svjetlo, nosila ga ali on je cijelo vrijeme spavao i plakao. Nosic mu je procurio, ne znam da li ga je to smetalo pa se budio ili je prozivljavao prethodni dan ponoci? Inace otkako je bio doma super je poceo spavati, samo bi se jednom probudio tijekom noci. Ne znam sto da mislim?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!