|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Povratak s mora
1.9.2008 17:45:56   
Dajana
Eto i mi smo se ovih dana vratili s mora i odmora od kompa.
Pozdrav svim starim forumašicama, onima koje su u međuvremenu postale mame (Anne čestitam), onima koje su još u iščekivanju, onima koje su tek ostale trudne, i naravno svim novim forumašicama. Vidim da se pisalo o svemu i svačemu dok nas nije bilo, malo ću čitati.
Sandrić je na moru prohodala i puno toga već zna, i sad čekamo njen prvi rođendan.user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Povratak s mora
1.9.2008 17:49:15   
Ruža
Dajana dobro nam došli natrag!user posted image  Bravo za Sandrića!user posted image
Sad će biti trčanja..user posted image
Nadam se da ste se dobro proveli i nauživali na moru i da ste spremni i odmorni za jesen i školske obveze.

Samo luda mama...

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 2
1.9.2008 17:52:38   
Dajana
Ma Ružo, znala sam da si nam ti tu. Jel mališa dobro? Uskori ćeš i ti biti mamica. Sigurno si se već pripremila.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 3
1.9.2008 17:59:50   
maja
Dajana, sretan povratak na kopnouser posted image Sandrić je već prava velika i lijepa djevojčica!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 4
1.9.2008 21:29:19   
mirna
user posted image za Sandru! Welcome back Dajana! Hoćeš nam i ti doći na druženje u Maksimir?

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 5
2.9.2008 8:29:33   
Dajana
Nisam skužila jel to ovaj ili drugi četvrtak. No ja sam blizu pa se brzo odlučim.
Ovaj tjedan smo okupirani oko škole.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 6
2.9.2008 9:05:20   
mirna
ovaj tjedan...

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 7
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 0:10:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu mirna)
  Neposredna veza do poruke: 8
5.9.2008 22:19:32   
Dajana
Bok Ivkice, nakupali se i odmorili, iako bi mama mogla još se kupati i odmarati ali ništa od toga.
Sad idemo u drugi srednje, sedmi i peti razred (katastrofa)  a za Sandrom svi trčimo.
Vidjela sam tvoje slikice, beba je predivna, sigurno uživaš.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9
   [Brisano sporočilo]
6.9.2008 21:34:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Dajana)
  Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!