|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Povratak na posao
15.7.2013 19:42:19   
Anoniman
CURKE, NADAM SE DA ĆE MI NEKA OD VAS POMOĆI.
ZBOG POSLA ( TETA U VRTIĆU I JASLICAMA) OSTALA SAM ODMAH DOMA, IMALA SAM VELIKE MUČNINE I VRTOGLAVICE. SADA SAM U 5 MJ I SVE MI JE SUPER. DANAS MI JE GINEKOLOGINJA REKLA DA MI BOLOVANJE VRIJEDI DO 4.9. I DA ONDA MORAM IĆI RADITI. SA 7 MJ.I DA MORAM RADITI DO 14.10. DA TO NIJE ONA ODREDILA NEGO ZAKON. UŠLI SMO U EU I DA NEMA VIŠE KOMPLIKACIJA. MOŽE LI MI DOKTOR OPĆE PRAKSE OTVORITI BOLOVANJE ZBOG KOMPLIKACIJA DA NE BUDEM NA TERET POSLODAVCU...KOJI ZAKON, DA S TRBUHOM DO ZUBA RADIM S MALIM BEBAMA, A ONDA SU PRIVIKAVANJA I VIROZE. NIKAD NISAM U 10 GOD BILA NA BOLOVANJU I OBOŽAVAM SVOJ POSAO, ALI SADA MISLIM NA SVOJU BEBU A NE NA SEBE.
POZZ

< Poruku je uredio Zvonki -- 17.7.2013 22:32:54 >
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: POVRATAK NA POSAO
15.7.2013 20:18:18   
sarah_zg
Prvi put čujem da nema komplikacija i da to ima veze s EU! Mislim da je to totalna dezinformacija. Kako ona može znati da nakon 4.9. nećeš i dalje morati čuvati trudnocu. Pogotovo na takvom poslu kakav ti radiš.
Jedino sto je provjerena informacija je da se bolovanje ne može otvoriti 45 dana prije termina, ako je riječ o urednoj trudnoći. Dakle, da bi bolovanje otvorila 45 dana prije termina moraš barem nekoliko dana biti na komplikacijama. Naše porodiljne dopuste i naknade ne regulira EU, nego imamo svoj zakon. Ja sam prije10 dana otvorila bolovanje pa ti govorim ono sto znam iz prve ruke. Imaš sve na stranicama HZZO-a.
Ps. Nemoj pisati velikim slovima jer to na netu znaci da vices!user posted image

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Povratak na posao
16.7.2013 12:13:38   
anaxx
Ne znam gdje si bila na pregledu, ali na takvom poslu definitivno ne možeš na posao s trbuhom do zuba... po zakonu!
Traži novu ginekologicu/ginekologa!!!!
Sve tete u vrtiću idu odmah na bolovanje, odnosno na komplikacije u trudnoći.
Ja ne radim u vrtiću, ali mi je kolegica pred par dana otišla "na komlikacije u trudnoći" i one se sigurno ne ukidaju s Europskom unijom...user posted image user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 16.7.2013 12:16:16 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!