Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Popis potrebština za more 16.6.2009 14:48:27
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Fj ide u četvrtak s MMovima na more (7-10 dana), pa sastavljam popis stvari koje ću mu spremite. - Zdravstvena iskaznica - Pokretna ljekarna: Sirupi (Rinolan, za skidanje temp, protiv kašlja); Fenistil gel; Plantagel; Octenisept; Autan protiv komaraca; flasteri, zavoj - Kozmetika: Pavlovićeva krema, Krema za sunce i poslije sunca, četkica i kaladont - Ručnici (za plažu i brisanje) - Kratke hlačice (ca 7 kom) - Majice (ca 10ak kom – 7 kratkih i 3 dugih rukava) - Donji veš (gaćice-10ak kom, 3 potkošulje, čarapa ca 5 pari) - Dugačke hlače/ trenirke – 3 kom - Jaknica – 2 kom - šilterica, šeširić, naočale - Sandalice za u vodu - Tenisice - Sandalice za šetnju - Rekviziti za igru i plivanje – čamac, prsluk, kantice, lopatice i sl. - DVDi sa omiljenim crtićima - Nekoliko slikovnica - Kišobran kolica (ovisno o starosti djeteta) Ako imate savjet, prijedlog što bi još trebalo, bit ću zahvalna. Uostalom, isto će trebati kada i mi budemo išli na GO.
< Poruku je uredio Florijan Jakov -- 17.6.2009 8:52:45 >
|
|
RE: Popis potrebština za more 16.6.2009 14:51:38
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ja otprilike imam popis kao i ti,samo sto uz zdravstvenu ponesem jos iskaznicu o imunizaciji(onu od cijepljenja),jer su nas jednu godinu to trazili kada se Nika razbolila na moru.
|
|
RE: Popis potrebština za more 16.6.2009 14:52:11
|
|
|
|
FIONA
|
šeširić, šilterica za glavu...set lopatica za plažu, sunčane đozle da zavađa komade... ...flaster, zavoj, oktanisepf ak zapluži i zdere kožu...ak se još kaj sjetim pišem...ovo je super i ja bum škicnula..lakše je kad je sve na jednom mjestu... bravo Floki!!!
|
|
RE: Popis potrebština za more 16.6.2009 14:54:21
|
|
|
|
tikica_69
|
Decki se sami pakiraju i sami razmisljaju o tome sto ce im trebati, ja im samo uzmem zdravstvene iskaznice. Lijekove kupim dole ako nam sto zatreba, ne zamaram se time.
|
|
RE: Popis potrebština za more 16.6.2009 14:55:46
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
Lijekove kupim dole ako nam sto zatreba, ne zamaram se time. tako i ja kad idemo mi s FJom, ali sad ga šaljem s MMovim starcima, pa nek imaju uz sebe (zlu ne trebalo;))
|
|
RE: Popis potrebština za more 16.6.2009 15:07:15
|
|
|
|
natalijax
|
eeeeeeeee i par tisuca kuna
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 16.6.2009 16:14:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Popis potrebština za more 16.6.2009 16:22:27
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
to, cvrčak... vjerojatno bi se večera sjetila, ali evo, odmah dodajem na popis
|
|
RE: Popis potrebština za more 16.6.2009 21:12:10
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Fj..ovo će mi dobro doći kao podsjetnik
|
|
RE: Popis potrebština za more 17.6.2009 8:51:54
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
sinoć smo spakirali kofer, sve sa popisa je "in", osim četkice za zubiće i šilterice (koju traže po vrtiću )... najrađe bih i sebe spakirala jer će mi faliti moje malo čudovište
|
|
RE: Popis potrebština za more 17.6.2009 8:54:09
|
|
|
|
BUMBIKA
|
A joj,miš mali....ide bez mamice na more... Brzo će to proći i ponovo biti s tobom....
|
|
RE: Popis potrebština za more 22.8.2009 14:49:42
|
|
|
|
gljiva
|
FJ ovaj popis je super. Sve je u torbi i D može sutra na more s mojima.
|
|
|
|
RE: Popis potrebština za more 22.8.2009 14:52:26
|
|
|
|
Anoniman
|
To sve nabrojeno, plus Babyhaler s ventolinom i flixotidom i dječje oblekice x3!
< Poruku je uredio Mariachi -- 22.8.2009 15:03:23 >
|
|
|
|
RE: Popis potrebština za more 9.8.2022 3:57:06
|
|
|
|
ruiling
|
Osmanthus fragrans tea is a kind of precious flower tea made from exquisite tea billet and fresh virtual phone system service
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!