|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Podgarić
24.5.2008 22:19:38   
maja
Cure, dajem vam sjajan prijedlog za vikend! Oko 80-tak km od Zagreba u Moslavačkoj gori, pravi raj za vas i djecu! Imate restoran, kafić i najbitnije dječje igralište, sve okruženo jezerom, pa tko voli može i pecati!! Mi smo bili danas (subota) pa nije bila ni gužva, stvarno da baciš mozak na pašu i udahneš svježeg zraka. RUŽO, sladoled je samo 4knuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Podgarić
24.5.2008 22:39:11   
Ruža
Majo već sam ja to snimila...user posted image  Sad još samo ekipicu da nagovorim i eto nas...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2
24.5.2008 22:47:15   
mirna
majo super izgledauser posted image hvalauser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 3
25.5.2008 5:55:40   
božica
majo super izgleda-user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 4
25.5.2008 9:31:57   
Puli
super izgledauser posted image

i samo ću zapjevati

"tata kupi mi auto...da možemo u podgarić mi"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!