Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Pobobljšavanje apetita djece 16.1.2009 16:43:06
|
|
|
|
ivanaa
|
ma daj joj malo Plibexica,tjedan dva i jest ce ko vuk
|
|
RE: Pobobljšavanje apetita djece 16.1.2009 16:43:44
|
|
|
|
tikica_69
|
Sirup od Dr. Teiss. Toplo preporucujem.
|
|
RE: Pobobljšavanje apetita djece 16.1.2009 16:45:06
|
|
|
|
Dajana
|
Moja mala ima 16 mjeseci i ručak ne jede nikako. Jel to dobro i za nju tako malu??
|
|
|
|
RE: Pobobljšavanje apetita djece 16.1.2009 16:45:46
|
|
|
|
ninolina
|
Može sirup pitaj u ljekarni ima ih puno
|
|
RE: Pobobljšavanje apetita djece 16.1.2009 17:12:51
|
|
|
|
božica
|
Jao stvarno ne znam šta bi bilo najblje za malu a da pitaš pedijatricu Jer kao malal sam bila nikakva na hrani pa sam isto cuclala neke tabletice za apetit imalal sam nekih 8 god(sjećam se)
|
|
RE: Pobobljšavanje apetita djece 16.1.2009 18:45:48
|
|
|
|
Ruža
|
Pikovit sirup. Provjeren još iz vremena dok smo mi bili djeca!
|
|
RE: Pobobljšavanje apetita djece 16.1.2009 18:49:46
|
|
|
|
Puli
|
Multi-STANOSVIT® sirup sa željezom bez šećera baš ga je danas kolegica na poslu nahvalila ima mršavicu koja neće papati veli da joj ujutro natašte to da i sok od cijeđene naranče i da je mala postala gladuš pravi
|
|
RE: Pobobljšavanje apetita djece 16.1.2009 19:15:10
|
|
|
|
Elena
|
ja s Martina nemam problema oko jelo(osim ono sto nesmemo)a dajem joj riblje ulje.Cula sam za sekakve sirupe,jedni nasi prijatelji imaju dete problematicno s ishranom,davali mi neke od ovih sirupa koje ste napomenule,ali na vecinom od njih pokazao alergiju,zato mislim da je ipak najbolje za to da se poprica s pedijatricom,jer ne znas na sta i kako moze decji organizam da reaguje.Ne znam mozda sam precise patila s Martinom s te alerige pa sam i previse pretpazljiva,ali...to je moje misljenje...
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!