|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Planinarski križni put za obitelj
25.10.2009 22:46:09   
Ninaa
Neznam kud bi ovo stavila a meni je baš lijepo.
Iz knjižice 44 Planinarskog križnog puta. Planinarski križni put vodi udruga Ekosspritus i ja sam bila na 7 njih. Hoda se dva dana,druži s ljudima i Bogom. Većinom hodaju mladi i uvijek bude oko 500 sudionika. Ova pobožnost je začeta prije 20 godina.Ovaj planinarski križni put je prošao kroz moju župu pa evo teksta:
4 postaja- Isus susreće svoju svetu Majku
Kolko smo kao djeca jako ovisni o svojoj obitelji, toliko kao odrasli sve češće želimo zanijekati i zaboraviti tu činjenicu. Tko se nikad nije zastidio svoje obitelji? Previše ponosne majke? Moj sin je šef i ima dva čovjeka pod sobom! Previše posesivnog oca? ja sam je uvijek tjerao da uči. Bez mene nikad ne bi završila školu! Prenašminkane seste, brata s previš gela u kosi, stirca koji sve grli i ljubi, tete koja viče kad govori, bratića koji glasno pušta cajke iz svog nabrijanog BMW-a? Susresti članove obitelji može biti vrlo teško. Na obiteljskim susretima samo je pitanje vremena kad će nas netko pitati, što prije to bolje:Da možda i vi ne kanite otići?
Obitelj ne biramo. Naučiti prihvatiti one koje nam je Bog podario s nekim svojim planom i otkriti kako uz njih možemo rasti kao ljudi i rođaci i djeca i unuci, može biti velik izazov. Obitelj će zajedno slaviti i zajedno tugovati, ali rijeto će samo zajedno biti, otkrivati se međusobno, tražii što je to zbog čega svi nosimo ime, prezime, iamamo istu krv u u žilama.  Gospodin nam je susretom sa članicom svoje obitelji pokazao da takvi ljudi iako ne birani, dolaze i prije prijatelja i prije lekcija i svakako prije smrti. Pazi da vrijeme ne ode i iza tebe ostavi samo tišinu i usamljenost. 

< Poruku je uredio tikica_69 -- 26.10.2009 11:23:33 >

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.
Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!