Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Patuljci, vile, čarobnjaci 6.2.2009 15:46:17
|
|
|
|
ejmama
|
Ja sam to obožavala! Moja je još mala ali mislim da će joj se svidjeti.
|
|
RE: Patuljci, vile, čarobnjaci 6.2.2009 16:24:19
|
|
|
|
Ruža
|
A joj, pogotovo one Ivane Brić Mažuranić, Šuma Striborova i domaći.
|
|
RE: Patuljci, vile, čarobnjaci 6.2.2009 16:38:49
|
|
|
|
Njofra
|
Mali njofra je još premali. Nema strpljenja niti za neku jako kratku priču a da ne spominjemo neke malo duže pa ćak i ako je to pričica za uspavljivanje (sam Bog znsa da sam probavala nekoliko raznoraznih o svemu i svačemu) ali ako bude na stariju seku onda će sigurno voljeti da mu čitam a kasnije će tražiti i sam priče koje mu se najviše čine zanimljivim.
|
|
RE: Patuljci, vile, čarobnjaci 6.2.2009 17:05:32
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
nisam ih baš doživljavala, a FJa ću upoznati s njima, pa ćemo vidjeti kakav će biti interes
|
|
RE: Patuljci, vile, čarobnjaci 6.2.2009 17:09:00
|
|
|
|
FIONA
|
nema niš ljepše od toga i neka su što duže u svijetu mašte!!! Moja bu imala sve kaj se mene tiče...ak bu prihvatila zajedno bumo maštale!!!
|
|
RE: Patuljci, vile, čarobnjaci 6.2.2009 21:40:53
|
|
|
|
Lady3
|
DA svi volimo .i mali i veliki L.mi još zna se igrati vile,kraljevine i to sama..ima jaku bujnu maštu... I to mi je super..
|
|
RE: Patuljci, vile, čarobnjaci 7.2.2009 10:36:08
|
|
|
|
tikica_69
|
Ima u gradskim knjiznicama prekrasnih knjiga...pretezno sve su prilagodjene 5 -7 uzrastu.
|
|
RE: Patuljci, vile, čarobnjaci 26.2.2009 10:24:09
|
|
|
|
božica
|
patuljci vile čarobnaci još ih nisam maloj čitala dovoljno joj je crvenkapa kada ih vuk pojede i dođe lovac pa ih izvadi van
|
|
RE: Patuljci, vile, čarobnjaci 26.2.2009 10:54:39
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: FIONA nema niš ljepše od toga i neka su što duže u svijetu mašte!!! Moja bu imala sve kaj se mene tiče...ak bu prihvatila zajedno bumo maštale!!! Baš tako Fionita! Jedva čekam!
|
|
RE: Patuljci, vile, čarobnjaci 26.2.2009 10:58:08
|
|
|
|
dominik
|
ja obozavam vile i zmajeve, toliko da sam si ih istetovirala, skupljam figurice vila, a i dora je bila vila za maskare. domi je trenutmo na crvenkapici i kratkim pricama,
|
|
|
|
RE: Patuljci, vile, čarobnjaci 26.2.2009 10:58:26
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
"dovoljno joj je crvenkapa kada ih vuk pojede" već danima slušamo kako vuk viče (vaaaaaaaa - sa širom otvorenim ustima i dignutim rukama u zrak ), tako da mislim a još nije vrijeme za ostale avanture
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!