|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Papučice s uloškom ili...?
9.3.2010 15:29:43   
Krky
Moji su uvijek prve papučice (za hodanje) imali s anatomskim uloškom, blizanci su hodali u abs-čarapicama (gumice na tabanima!), jer je bilo toplo, a u jaslicama u Frodovim ili Cicibanovim. Moj brat je svom mališi kupio male kožne papučice koje sliče nekadašnjim školskim, gimnastičkim, samo što su šarene i s dječjim aplikacijama. Kaže mi da se u CH preferiraju jer dijete koje prohodava treba osjetiti podlogu, a one su i od prirodnog materijala. Tako sam malo švrljela po e-bay-u i pronašla ih. Cijena im i nije pretjerana (cca 60-ak kn) pa sam naručila jedne i za par dana kad stignu, javim iskustva.

MAMA SA 6 ******
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Papučice s uloškom ili...?
9.3.2010 15:32:04   
leilany
user posted image krky javi kakve su user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Papučice s uloškom ili...?
9.3.2010 18:48:13   
maja
ajd baš javi i stavi sliku da vidimo kakve....ja ne planiram Noi kupovat šlapice sad za ljeto jer smo cijelu zimu vodilu borbu i on ih je stalno skidao i hodao u čarapama, tako da pošto dolazi lijepo vrijeme neka nastavi user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!