|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Papučice
6.11.2008 8:38:28   
BUMBIKA
Cure dali vaša djećica imaju papučice po kući ili su u cipelicama?
Mi smo jučer kupili papučice jer Dino sad već svugdje hoda i budu mu cipelice od blata,pijeska....A i nogice mu se uznoje kad je cijeli dan u cipelicama

DINO 04.09. 2007
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Papučice
6.11.2008 8:44:28   
Anoniman
I mi smo kupili papučice svima trima ali one to imaju 5 minuta i skinu, onda opet obuvaj... uglavnom, više su bose, s debljim čarapicama, nego u šlapama. Žao mi je, svaku jesen dam novce, za ništa. Alkar mama u ništa!

(Odgovor članu BUMBIKA)
  Neposredna veza do poruke: 2
6.11.2008 8:45:55   
Florijan Jakov
Od polazka u vrtić u papučicama...kad dođeno iz vrtića, šetnje....obavezno skine tenisice/ cipele, spremi ih na mjesto i traži da mu obujemo papuče. A kako nosi papuče i u vrtiću valjda je skužio kaj je za po doma kaj za van.

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 3
6.11.2008 8:46:54   
BUMBIKA
Dino ih za sada nosi sav ponosan što ima papučice.Jer mu već par dana govorim da idemo kupiti i sada stalno diže noge i pokazuje ih...

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4
6.11.2008 9:12:30   
ZVRK
od unazad mjesec i za podoma nosi papuče.prije mu ih nisam niti kupovala jer nije htio nego je nosio termo čarape od godine dana pa do nedavno.možda bi i dalje bio u čarapama ali kako smo bili kod ortopeda mora ih nositi i ne buni seuser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 5
6.11.2008 9:37:40   
Ruža
Bumbika bravo za Dinine prve papučice!user posted image
Neka ih i dalje nosi sa veseljem!

Samo luda mama...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 6
6.11.2008 9:43:22   
mirna
Doma smo u papučicama.. Kupujem mu ciciban papučice.. Ponekad ih skine, ali mu sada  po zimi ne dozvolim biti bez papučica jer nam pod nije baš topao..

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 7
6.11.2008 10:02:34   
sanjalica
IZVORNA PORUKA: 3curke

I mi smo kupili papučice svima trima ali one to imaju 5 minuta i skinu, onda opet obuvaj... uglavnom, više su bose, s debljim čarapicama, nego u šlapama. Žao mi je, svaku jesen dam novce, za ništa. Alkar mama u ništa!

ima nas još..... user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8
6.11.2008 11:27:16   
božica
borbu vodim sa viki svaki dan..Obuciiiiiiii šlapeeeeeeeeeee-zaaaaaašššštoooooooo si opet bossssssssa...
Ali nosi ih jer i mi ih imamo na nogama-ima ih troje pa non stop izmišlja koje da obuče...
od kad je počela u jaslice ići kupujemo  frodo i jako smo zadovoljni..

idem micat rit...

(Odgovor članu sanjalica)
Neposredna veza do poruke: 9
6.11.2008 12:03:28   
cokolada
borbu vodim sa viki svaki dan..Obuciiiiiiii šlapeeeeeeeeeee-zaaaaaašššštoooooooo si opet bossssssssa...
IZVORNA PORUKA: božica

takva je situacija i kod nas doma, stalno bi bio bos.
Frodo su mi najbolje.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 10
6.11.2008 12:32:33   
BUMBIKA
Ja sam isto kupila frodo,ali inače cipelice kupujem ciciban.Ali sad u cicibanu nije bilo,pa smo otišli u frodo..

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!