Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Omiljena hrana vaše djece 16.12.2008 22:54:04
|
|
|
|
kitty
|
voli povrce i voce,meso malo manje al pojede i to,i naravno slatko
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana vaše djece 16.12.2008 22:58:33
|
|
|
|
Snješka
|
Uuu moja Lana obožava brokulu, ma sve slano a kašice baš i nevoli. Ja joj dam i čušpajza i sve kaj mi jedemo laganije kuham zbog nje. Ali kad vidi kruh poludi obožava ga.
|
|
RE: Omiljena hrana vaše djece 17.12.2008 8:22:32
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
sve, ali u zadnje vrijeme je lud za paštetom i mlijekom, toliko da je ustanju to jesti za doručak i večeru i tako opet... a valjda će ga proći
|
|
RE: Omiljena hrana vaše djece 17.12.2008 11:01:14
|
|
|
|
ZVRK
|
ZADNJE GA drži pohano meso ,gnječani krumpir tj.pire a slatko voli oduvijek-mamino malo
|
|
RE: Omiljena hrana vaše djece 8.2.2009 17:16:19
|
|
|
|
dikac
|
dora voli salame, kolače, hrenovke, kruh, paštetu, griz, palentu, u biti sve nezdravo trenutno slabo jede povrće, juhe i meso
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana vaše djece 15.2.2009 13:02:18
|
|
|
|
mrkvač
|
Sara najviše trenutno voli papati sve od mljevenog mesa: čufte, čevape, tijesto i saft. Hrenovke naravno i pohano meso! Povrće slabo jede.
|
|
RE: Omiljena hrana vaše djece 19.2.2009 11:36:38
|
|
|
|
koka
|
Skužila sam da za sada Mili više paše voće ....al trudimo se i s povrćem...ružno me pogleda, al uspijemo par žličica pojesti
|
|
RE: Omiljena hrana vaše djece 26.2.2009 18:28:23
|
|
|
|
tikica_69
|
Slatkisi i fast food, na zalost
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!