|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Objave na portalu
7.9.2008 20:55:11   
Admin
Poštovani korisnici,

U skladu s pravilima našeg foruma obavještavamo vas da vlasnik i upravljač web portala Ringeraja.hr ne odgovara za sadržaj kojeg korisnici objavljuju na portalu Ringeraja.hr. Bilo koji sadržaj korisnika (oglasi, albumi, poruke, objave na forumima) je djelo korisnika i on sam odgovara za taj sadržaj. Korisnik je odgovoran za sve aktivnosti koje se događaju pod njegovim korisničkim imenom i lozinkom. Sadržaj kojeg objavljuju korisnici na portalu Ringeraja.hr ne odražava stajališta uredništva portala Ringeraja.hr.


Da bi izbjegli neugodne događaje (zloupotrebe) molimo vas da prije objave fotografija, tekstova te različitih linkova dobro razmislite; u slučaju da otkrijete za vas sporni sadržaj obavijestite nas na pomoc@ringeraja.hr ili putem P.P. obavijestite moderatore na portalu.

RR Team


< Poruku je uredio Admin -- 7.9.2008 21:07:16 >
Neposredna veza do poruke: 1
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!