njanja
|
mislim da je pitanje tu sto ti zelis... Moje misljenje je da te jana imala 4 godine samo za sebe i da trebas imati vremena, a i biti odmorna da se posvetis bartoluu. Da bi to tako bilo, jana mora ici u vrtic, a tamo joj je lijepo, nije joj dosadno,druzi se s prijateljima. Probajte se dogovoriti da za pocetak ide na 2-3 h do rucka, ako mozete organizirajte se tako da ju tata odvede (kad on vec takio dobro zna :) :),. A obecaj joj da cete ti i bartol doci po nju. Njoj ce to biti fora i hvaliti ce se frendovima u vrticu sa bratom...kada se navikne na prijatelje, a opet kad bude znala da ce mama i bartol doci po nju, ja mislim da ce bez beda ostajati cijeli dan. Stvar je u tome da ti u glavi moras sa sobom to rijesti da se ne osijecas lose sto ju dajes tamo. Razmisli da li je djeci bolje da si s njih oboje, a da si umorna i sva razapeta iemedju brige za njega ili zabavljanja nje da joj nije dosadno....ili joj je bolje u vrticu, a tebi da uzivas sa bebacom pa kada dodje iz vrtica, bartola tati,. A ti uzivaj s janom....mislim da je posteno za svih
< Poruku je uredio njanja -- 5.9.2010 22:50:54 >