|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Nasilje među djecom
24.11.2008 22:04:34   
piggy
Sjećam se da je u moje vrijeme bilo dječaka koji su se znali potući,isto kao i curica poput mene.
Dečki bi tim tućama pokazivali svoju mišićavost a mi curice bi gledale i vikale "šora,šora"
Za današnji pojam to je bila dječja igra,nije bilo krvi,noževa,šipki,brutalnih udaraca i sl.

Kako u današnje vrijeme odgojiti djete da ne postane zlostavljano,a ni potencijalni zlostavljač?

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Nasilje među djecom
24.11.2008 22:25:28   
mlada mama
ne znam piggi to i mene brine puno put se zapitam kad vidim sta se sve dogadja, kako  ce moje dijete biti.

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Nasilje među djecom
24.11.2008 22:27:15   
piggy
jako teška tema o kojoj se stvarno puno da raspravljati.
slažem se sa tobom jer i ja razmišljam kako ću ja to odraditi kad postanem majka.

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!