Munslow u 14:46
 Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
 Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
 Saznajte više.
  Saznajte više.

Odštampaj
Odštampaj

(za one koji nisu gledali taj crtić, to je dječak koji ima čarobnu torbu i tako iz nje vadi sve što mu treba) imala od igračaka, čipseva peciva, vl. maramica, kupačih za Njofru pa i onaj set pelena za kupanje ništa od navedenog nam nije trebalo. Rekla sam Njofri da kad bude trebao piškiti da me traži i stvarno stvarno mali je bio u bazenu i tražio me da ide piškiti tako sam ga vodila na wc tri puta. Sretna sam zbog toga
 (za one koji nisu gledali taj crtić, to je dječak koji ima čarobnu torbu i tako iz nje vadi sve što mu treba) imala od igračaka, čipseva peciva, vl. maramica, kupačih za Njofru pa i onaj set pelena za kupanje ništa od navedenog nam nije trebalo. Rekla sam Njofri da kad bude trebao piškiti da me traži i stvarno stvarno mali je bio u bazenu i tražio me da ide piškiti tako sam ga vodila na wc tri puta. Sretna sam zbog toga