Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: More-destinacije primjerene obitelji 25.5.2008 13:56:45
|
|
|
|
božica
|
a Mirna ja ti mogu Crikvenicu predložoti-em je blizu em ima baš pješćana plaža sa plićakom za djecu a ima i Rab tako pješćanu plažu sa duuuugo plićaka-to je ono gdje sam ja bila.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2008 22:56:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: More-destinacije primjerene obitelji 26.5.2008 8:37:04
|
|
|
|
Puli
|
moj prijedlog ti je selce imaju krasnu plažu s kamenčićima bijelim i s dječjim parkom imaju vlakić koji vozi do crikvenice i nazad selce-crikvenica ti je pješice nekih pola sata šetnjica uz more (ili malo više) crikvenica ima i akvarij pa možete ići vlakićem na izlet gledati ribice ili na izlete brodom na susjedne otoke
|
|
|
|
RE: More-destinacije primjerene obitelji 26.5.2008 11:46:36
|
|
|
|
anne
|
Kad je Petra bila 2 mjeseca išli smo u Selce i bilo je zbilja super, samo velika gužva Prošlo ljeto smo išli u Klimno na Krku i to je bila fantazija samo nije bilo hlada. Kamenčići, plitko more, čisti, malo ljudi. Odlićno. Apartman nam nije bio za preporučiti. I mi razmišljamo kame ćemo ove godine.
|
|
RE: More-destinacije primjerene obitelji 26.6.2008 17:23:22
|
|
|
|
Zhezha
|
ako zelite mir tisinu ne guzve na plazi osamu..k tome pjescana plaza i borova suma.. savrseno za klince.. najbolje vam je ici u VRSI...nije neko popularno mjesto al za odmor daleko od svih i bez guzvi.. predivno.. moja seka tamo odlazi vec godinama sa klincima i uzivaju ...mislim da cemo i mi ove god.tamo...
|
|
|
|
RE: More-destinacije primjerene obitelji 30.7.2008 21:31:08
|
|
|
|
mirna
|
Konačno znamo kada idemo na more: 10.8., ali nemamo još pojma kamo... MM i ja pretražujemo internet... ako imate neki savjet javite mi: tražimo neki hotel ili apartman između zadra i šibenika...šibenik solaris je kul , ali je cijena malo pretjerana..
|
|
|
|
RE: More-destinacije primjerene obitelji 30.7.2008 21:33:59
|
|
|
|
Amelie
|
šogor i šogorica su bili sa klincem u Sabunikama i oduševljeni su..pješćana plaža... predivno more... okoliš....idealno za obitelji
|
|
|
|
RE: More-destinacije primjerene obitelji 30.7.2008 21:35:44
|
|
|
|
troubled
|
a da zgibate južnije??? koločep. lopud, mljet, korčula....ne znam što bih vam prije preporučila
|
|
|
|
RE: More-destinacije primjerene obitelji 30.7.2008 21:37:17
|
|
|
|
mirna
|
predaleko je trubled.. idemo samo za 7 dana.. ali korcula je predivna, bili smo s MM vec tamo..
|
|
|
|
RE: More-destinacije primjerene obitelji 30.7.2008 21:40:44
|
|
|
|
mirna
|
pronasli smo super hotel u murteru: collentum, borova suma uz plazu, sve 5, a onda smo na webu procitali da je zatvoren zbog salmonele...
|
|
|
|
RE: More-destinacije primjerene obitelji 30.7.2008 21:42:46
|
|
|
|
BUMBIKA
|
A joj,baš šteta. Valjda ćete uspjeti nešta pronaći!
|
|
RE: More-destinacije primjerene obitelji 30.7.2008 21:43:13
|
|
|
|
troubled
|
ups....za taj sam i ja čula...u središnjem dnevniku svih nacionalnih televizija ali pronaći ćete savršeno mjesto, sigurna sam
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!