|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Moj beban ništa neće papati...
31.10.2007 15:49:59   
MamaIvy
Drage mame, nadam se da ću od vas dobiti koji savjet jer sam već luda.
Već jedno četiri-pet mjeseci moj dvogodišnji (uskoro, 21. mjesec navršen) pravi velike scene oko hranjenja... prije ljeta počeo je zafrkavati, ništa osim čokolina nije htio jesti. Danas je to još uvijek tako, ja sam pokušala na sve načine... stisnem ga u naručju, pa lijepo, pa ajmo za mamu, pa se nakon 10 minuta iznerviram i lupnem ga po guzi i vičem jer izgubim glavu, pa onda plačem jer mi je žao... više ne znam šta da radim. Do godine i po' jeo je najnormalnije, sve što god bismo mu ponudili, a sad više nikako da ga dobijemo na slanu hranu. Deblja se, normalno, dobiva na težini jer spašavamo stvar sa čokolinom. Ali, dokad tako?!

Molim za pomoć... Kiss, hvala user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Moj beban ništa neće papati...
7.11.2007 12:24:22   
mirna
Možda jednostavno radite previše drame oko hrane. pokušajte mu staviti na stol svakojaku hranu pa neka sam odabere šta hoće. nikako ga ne smijete siliti sa hranom jer onda postignete samo još veći otpor do hrane. kada će biti gladan će si sigurno uzeti sa stola.
evo još jedan savjet: ako se počne družiti sa našim vladimirom (21 mjeseci) on će mu sigurno napraviti gušte za hranom. stalno nešto jede i to sa nevjerovatnim guštom.user posted image

sretno!

(Odgovor članu MamaIvy)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Moj beban ništa neće papati...
7.11.2007 15:20:53   
Mamica
Vjerovatno bi pomoglo da nekako aranžiraš jelo. Npr. kad moj stariji nije htio jesti sira ja sam ga stavljala na kruh kao uši od zeca... također možeš povrće i meso aranžirati kao lice od mede ili slično...slažem se da ga ne smiješ siliti jesti. možda mu je ovo samo faza.. 

_____________________________

Always look on the bright side of life:)

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Moj beban ništa neće papati...
21.8.2008 18:40:34   
mlada mama
ja sam u dm-u kupila rezance za juhu (plasmon) u obliku zivotinjica,pa bi mu govorila"vidi kako si veliki,brzo popapaj konjica..."ali sto se tice hrane moj mali je pravi prozdrljivko,jedino kad odbija hranu je kad mu izlaze zubici ili kad ga grlo boli. mozda i tvoj ima tako neki problemcic, ili ,ako ima problema sa stolicom(zatvor)tada ti isto djeca puno slabije jedu!!!

(Odgovor članu Mamica)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!